Osebni blogi

Hiša platna
http://www.svetlana.si/?p=2365
V Beli krajini, v Adlešičih, se gospa Nada Cvitkovič s svojo družino trudi ohraniti kulturno dediščino tega dela Slovenije. Družina se ukvarja s pridelavo in predelavo lanu, s tkanjem domačega platna, vezenjem in izdelovanjem belokranjskih pisanic.

svetlana.si
http://www.svetlana.si/
Stran vsebuje zapise na temo “Kako preživljati prosti čas“; Opise izletov po Sloveniji in Evropi. Slike iz teh izletov, slike narave, mest, živali in veliko hišnih ljubljenčkov, ki jih srečujem na različnih izletih in v svoji okolici. Vsebuje pestro dogajanje v Ljubljani in njene znamenitosti. Pa tudi kratke vsebine knjig, ki so meni zanimive.

Soseska zidanica
http://www.svetlana.si/?p=2172
V Beli krajini smo obiskali Sosesko zidanico Drašiči. Nahaja se v okolici Metlike in ni navadna klasična zidanica, ampak deluje kot nekakšna banka, kjer pa ne posojajo denarja, temveč vino.

Angelski studio Aurora
http://www.angelski-studio-aurora.si
V Angelskem Studiu Aurora se odvijajo naslednje dejavnosti: Angelski readingi in terapije, angeli, angel, svetovanje, angelske karte, Osebna rast, Individualne in partnerske terapije, terapija, Theta-healing, meditacija, Vodene meditacije, meditacija, Tematske delavnice, Medijstvo, žalovanje, itd.

Majice za Horjulčke
http://www.svetlana.si/?p=2670
Moja nova majica. Z nakupom le te, lahko pomagamo Zavetišču Horjul in predvsem zavrženim hišnim ljubljenčkom, ki so našli začasni dom pri prizadevni vodji zavetišča Poloni Samec in njeni ekipi.

Izlet v Motovun
http://www.svetlana.si/?p=3963
Idilično, staro mesto v Hrvaški Istri. Po obisku Strunjana, smo se iz Slovenske Istre odpravili mimo Sečoveljskih solin in čez mejni prehod Sečovlje, na hrvaško stran in v Hrvaško Istro. Naš cilj je bilo staro, akropolsko mesto, na 277 metrov visokem griču, ki se imenuje Motovun.

Perun kwasi
http://perun.kwa.si
Perunov blog z naslovm “Perun kwasi” (perun.kwa.si). Osebna mnenja in vtisi iz vseh področij dela in zabave, ki me zanimajo. Seveda je in bo največji poudarek na tehnologiji (in še posebej spletnih tehnologijah) in novostih s tega področja.

Kazalo.net
http://www.kazalo.net
Razne zanimivosti in novice iz sveta interneta

Moja Mreža
http://mojamreza.posterous.com
Moji pogledi, moje vizije, moja mreža!

Blog o zdravem življenju
http://zdravobitje.blog.siol.net/
Na tem blogu boste našli veliko zanimivosti o raznih aktivnostih, kot sta pohodništvo in kolesarstvo, nismo pa pozabili tudi na zdrav način življenja.

Poročni fotograf Jure Gorjup
http://www.juregorjup.com
Estetsko in moderno fotografiranje vašega najlepšega dogodka. Poročni fotograf, poročna fotografija, poroka, družinska fotografija, reportažna fotografija, portreti. Oblikovanje foto knjige ali fotoalbuma po vaših željah. Obiščite našo spletno stran in se prepričajte. Fotografiranje nosečnic in otrok v naravi ali studiu.

Zdravje in diete
http://dieta-hujsanje.jigsy.com/dieta-blog
Obiščite moj blog, kjer najdete prispevke in nasvete o zdravju, dietah, zdravi prehrani, prehranskih dodatkih in bolezenskih stanjih. Gotovo najdete nekaj zase.

V isti kategoriji: