V toplice na romantični oddih za dva

Kaj vse vključujejo paketi v toplicah, si lahko na hitro pogledate tudi na spletni strani ponudnika. Tam boste zagotovo našli tudi paket, ki je poimenovan romantični oddih za dva. Paket med drugim vključuje odlično kulinarično izkušnjo.

Splača se pobrskati tudi po akcijskih paketih v toplicah. V tem primeru boste za vrhunske storitve plačali še manj denarja, kot bi ga sicer.

Toplice za staro in mlado

Ne glede na vaša leta, si lahko vedno privoščite romantični oddih za dva. Toplice so namreč mesto, kjer se lahko odlično počutijo mlajše pa tudi starejše osebe. Paket seveda lahko prilagodite sebi v prid. Če se vam dozdeva, da v njem manjka ključna storitev, ki si jo želite oba s partnerjem, jo lahko seveda doplačata.

Bazeni, kulinarika, wellness, pivovsko razvajanje – Thermana Laško

Sicer pa je paket romantični oddih za dva v termah vedno sestavljen tako, da v njem skorajda ni storitve, ki bi jo pogrešali. Še posebej so takšni paketi v toplicah aktualni okoli novega leta ali pa valentinovega.

Oddih v toplicah za rojstni dan

Svojega partnerja lahko za rojstni dan presenetite tako, da ga peljete v toplice, kjer se boste lahko skupaj z njim sproščali v zdravilni vodi, predajali užitkom masaže, hodili na krajše ali daljše sprehode, si ogledovali okoliške znamenitosti in podobno.

Romantični oddih za dva
Romantični oddih za dva v toplicah bo popolno presenečenje za nepozaben rojstni dan

Če boste s seboj v toplice vzeli otroke in bo v tem času ravno eden od njih praznoval rojstni dan, lahko najamete animatorje, ki bodo poskrbeli za dodatno presenečenje v termah za otroke.

Vpliv termalne vode po kopanju

Če imate doma bazen in se v njem pogosto kopate, se verjetno po kopanju počutite veliko bolj sproščene. Še bolj sproščene in veliko prijetneje pa bi se počutili po kopanju v bazenu, kjer je prisotna termalna voda.

V isti kategoriji: