Podjetniški projekti

Jeklena in aluminijasta platišča za avtomobil

Vsak bencinski in električni avtomobil uporablja eno ali drugo vrsto platišč. Moderna avtomobilska platišča so lahko jeklena ali aluminijasta. Poznamo pa tudi plastične izvedbe, ki pa niso priporočene za uporabo. Med obema prej omenjenima izvedbama obstajajo ključne razlike, ki je dobro, če jih pozna vsak voznik. Tako bomo lažje in hitreje izbrali primerno vrsto, ki najbolj odgovarja našemu načinu vožnje, vremenskih razmeram in razpoložljivih sredstvih. Obenem pa bomo izboljšali izgled našega avtomobila, saj so kolesa velika a pogosto spregledana komponenta pri novejši in starejših avtomobilih.…

Podjetje za informacijske storitve Perunpro

V današnji dobi interneta potrebujejo zanesljivo in kakovostno informacijsko infrastrukturo. S tem mislimo, da morajo biti podjetja čim bolj v koraku s časom, kar se tiče njihove spletne strani, aplikacij ter varnosti ob uporabi samega interneta. Redno nadgrajevanje takega sistema je nujno, saj drugače nimamo prostora za nadaljnjo poslovno rast. Perunpro pa poskrbi, da imamo celovite informacijske rešitve na dlani. Poglejmo si najbolj ključne storitve, ki nam jih nudijo njihovi strokovnjaki in zakaj so najboljša izbira za optimizacijo naše spletne prisotnosti ter notranjih delovnih procesov.

Nakup moderne grafične kartice

Grafične kartice niso nikoli doživele take univerzalne uporabnosti, kot jo imajo danes. Lahko jih uporabljamo za igranje iger, računanje zahtevnih matematičnih enačb, oblikovanje videa in še kaj več. Lahko bi rekli, da je to ena izmed najpomembnejših komponent v kateremkoli računalniku. Dejstvo pa je, da niso vse enake – nekatere so narejene za specifične namene igranja iger in opravljanje drugih zahtevnih opravil, druge pa za brskanje po spletu in gledanje filmov. Poglejmo si podrobnosti raznovrstne ponudbe grafičnih kartic na današnjem trgu.

Kaj vse zajema gostovanje spletnih strani?

Internetno gostovanje nam omogoča, da pokažemo celemu svetu svojo spletno stran. Tako si lahko posamezniki, podjetja, vlade inštitucije in druge organizacije najamejo svoj strežnik, kjer je gostovana sama spletna stran. Te strežnike ima v lasti podjetje, ki se ukvarja z spletnim hostingom. Sami strežniki pa so močni računalniki, ki lahko poganjajo nekaj sto ali tisoč spletnih strani različnih uporabnikov. Da bi vam pomagali bolje razumeti, katere so zmožnosti, ki jih dobimo z hostingom, smo zajeli vse najbolj osnovne informacije v ta kratek članek.

Oddam stanovanje v Ljubljani

Vsak, ki razmišlja o tem, da bi oddal stanovanje v Ljubljani, si želi čim boljšega najemnika. Najemodajalci imajo običajno glede najemnikov kar visoke zahteve, kar si tudi lahko privoščijo, saj ponudba stanovanj za oddajo v Ljubljani spet ni tako velika. Trenutno po njih vlada zelo veliko povpraševanje, zato je iskanje stanovanja lahko za marsikoga prava muka.

Po drugi strani pa si seveda tudi najemniki želijo dobrega najemodajalca. A takšnega ni vedno lahko najti. Pravzaprav je marsikdaj težko najti tudi primerno stanovanje zase. Trenutno se lahko odda stanovanje v Ljubljani zelo hitro, zato so najemniki tisti, ki so na slabšem, saj …