Cerada za vozila ne ščiti samo proti toči

Pokrivalo za vozila je pogosto označeno z imenom cerada proti toči. A tovrstna pokrivala ne ščitijo zgolj proti toči, temveč še proti dežju, drevesnim sokom in še pred drugimi najrazličnejšimi vplivi iz okolja. Koristna so skozi celo leto, zlasti pa v zimskem ter poletnem času.

Kakovostne cerade za vozila so narejene iz materiala, ki je dobro podložen z debelo zaščitno plastjo. Ta odlično ščiti izpostavljene dele avtomobila pred najrazličnejšimi morebitnimi poškodbami. Cerada proti toči mora biti zasnovana tako, da se lahko hitro in povsem enostavno namesti na vozilo.

Najnovejše modifikacije avtomobilske cerade

Na trgu so na voljo najrazličnejša avto zaščitna pokrivala. Pri izbiri bodite pozorni tudi na proizvajalca. izberite takšnega, ki svoje izdelke nenehno izboljšuje. Sodobne vrhunske avto cerade se ponašajo z nekaterimi najnovejšimi modifikacijami. Med drugim tudi z dodatno bočno zaščito vozila, dodatnim sredinskim zapenjanjem, odprtino proti kondenzaciji in vrečo za preprosto shranjevanje.

Cerada proti toči ščiti avto pred najrazličnejšimi vplivi iz okolja.
Cerada proti toči ne ščiti zgolj proti toči, temveč še proti dežju, drevesnim sokom in še pred drugimi najrazličnejšimi vplivi iz okolja. Koristna je skozi celo leto, zlasti pa v zimskem ter poletnem času.

Najmodernejša zaščitna avto pokrivala vključujejo nadgradnjo dodatnih bočnih zaščit. Te bistveno pripomorejo pri kakovostni zaščiti bokov vozila ob padanju toče. Na voljo je dodatno sredinsko zapenjanje, prav tako dodatno zapenjanje na sprednjem ter zadnjem odbijaču. Odprtini na ceradi pa poskrbita za dovolj učinkovit pretok zraka pod njo. Preprečujeta kondenzacijo. Paketu je praviloma dodana še dodatna vreča za preprostejše shranjevanje.

Kdaj je cerada za avto še toliko pomembnejša?

Oprema za avto, ki zaščiti vozilo pred točo

Vemo, da toča in drugi vremenski vplivi ne povzroča škode samo na pridelkih, ampak lahko zelo močno poškoduje tudi vaše vozilo. Ravno zato je še toliko nujnejša cerada proti toči.

V isti kategoriji: