Podjetniški projekti: Izdelki

Dvižna postelja
http://dviznapostelja.weebly.com/
Dvižne postelje so namreč čez dan, ko jih ne potrebujemo, pospravljene v omari in nam tako dajejo svoj prostor za ostale potrebe. Ponoči, ko pa tega prostora ne rabimo več za ostale aktivnosti, posteljo preprosto z eno potezo izvlečemo in že imamo izkoriščen svoj prepotrebni prostor za počitek.

Vinart – spletna trgovina vrhunskih vin in žganih pijač
http://www.vinart.si
Vinart v svoji pestri ponudbi ponuja tako domača kot tuja vina in žgane pijače: desertno vino, belo vino, rdeče vino, rose, suho vino, sladko vino, penine, konjak, sherry,

TAVA ČAJ ekološki čaj za hujšanje
http://cajzahujsanje.weebly.com/
Izgubite odvečne kilograme ter okusite zdravilne lastnosti s Tava čajem ™ Wellness Blend, ker je 100% ekološko naravno pridelan čaj izjemnega okusa!

Mizarske storitve Boles d.o.o.
http://www.boles.si/
Izdelujemo kuhinje, notranja vrata, vgradne omare, spalnice, dnevne sobe, otroške in mladinske sobe, jedilne mize, kopalnice in pohištvo za poslovne prostore, gostinske lokale ter trgovine. Skratka pohištvo od A-Z .

Nadstreški
http://www.xn--nadstreki-r3b.eu/
Odločili ste se, da boste postali ponosen lastnik nadstreška, a ste naleteli na problem – kateri materiali za nadstreške so najbolj kakovostni in primerni? Nadstreški obstajajo v različnih oblikah. Več o tem si preberite na naši spletni strani.

Božična darila
http://www.bozicnadarila.com
Pri nas boste našli prodajne hite, kateri bodo postali idealno božično darilo.

Modelarstvo
http://www.modelarstvo.si
Modelarstvo od A do Ž. Največja modelarska stran v Sloveniji, v kateri najdejo zase začetniki kot tudi izkušeni modelarji.

Milk Band, pripomoček za dojenje
http://www.dojenje.si
Doječe mame dobro vedo, kako naporno je dojenje. Pri vseh opravkih pomembni podatki hitro uidejo iz glave. Zapestnica Milk Band vam bo zelo olajšala obdobje dojenja.

KLIPS d.o.o. ograje po meri
http://www.klips.si/
Podjetje KLIPS d.o.o. nudi ograje po meri. Pvc ograje, inox ograje, panelne ograje – izberite po vaših merah in željah.

Polnilec
http://www.polnilec.si
Polnilec za baterije je naprava, ki ponovno napolni iztrošeno baterijo. Z večnamenskim napajalnikom Idapt lahko polnite vse svoje elektronske naprave na enem mestu. Idapt je primeren za napajanje vseh vrst mobilnih telefonov, MP3 predvajalnikov, igralnih konzol, digitalnih fotoaparatov, dlančnikov, GPS naprav ter pametnih telefonov.

Mladinske sobe
http://montazne-hise-on.net/mladinske-sobe.html
Mladinske sobe morajo biti razvedrilni ter potencialni del vsakega doma in hiše. Hkrati je lahko mladinska soba prikupen prostor za sproščanje, igranje, učenje ter spanje.

Bolečine v križu
http://www.bolec-hrbet.si/
Neuronal, odlična rešitev za poškodovane živce hrbtenice, če vas pestijo bolečine v hrbtu.

SuperPunca
http://super-punca.si
Superpunca je predstavnica ženskega spola, ki želi svojim sestram pomagati. Išče inovativne rešitve ustvarjene od žensk za ženske

WD-HA PRO
http://www.headalignment.com
WD-HA PRO je mehanska naprava namenjena podjetjem, ki so ukvarjajo z reševanjem podatkov. Kompatibilna je z 3,5″ Western Digital trdimi diski. Napravo proizvaja slovensko podjetje Kotar.

Parfumi
http://www.leelee.si/2-parfumi
Originalni Parfumi priznanih blagovnih znamk za moške in ženske.Težko dosegljivi parfumi so dosegljivi na LeeLee.si.

Poganjalci
http://www.poganjalci.info
Ko se odločate za nakup in izbirate med različnimi poganjalci je važna višina modela, saj so različnih velikosti in če ne izberete primernega vaš otrok ne bo dosegel tal, kar pa je predpogoj za varno uporabo. Prav tako obstaja več izdelovalcev poganjalcev, med katerimi pa prav zagotovo po kvaliteti, dostopni ceni in ekološki naravnanosti izstopa znamka lesenih poganjalcev Early Rider.

Kuhinje
http://www.spac.si/kuhinje/
Kuhinje po meri pri Špac.si. Če želite kvalitetne kuhinje po naročilu, potem nam zaupajte načrtovanje in izdelavo kuhinje. Brezplačen izris kuhinje.

Ležišče
http://www.leticia.si/
Ležišče in vzglavnik Leticia, tako edinstveno kot ste Vi. Ležišča in vzglavniki Leticia so narejeni po meri posameznika.

Pohištvo
http://www.pani.si/
Podjetje Pani d.o.o. nudi pohištvo za vse okuse in za vse prostore vašega stanovanje. Kakovostno pohištvo iz masivnega lesa.

Kontaktne leče
http://lece.net/8-kontaktne-lece
Kontaktne leče v spletni trgovini lece.net podjetja Avalon. Na spletni strani lece.net lahko naročite najrazličnejše kontaktne leče.

V isti kategoriji: