Zmogljivo reseller gostovanje omogoča neomejeno razpolaganje s prostorom na strežniku

Spletno gostovanje je pojem, ki je vsem že zelo dobro poznan. Zato pa je veliko manj znano reseller gostovanje, ki ga marsikdo sliši prvič. In kakšna vrsta gostovanja je to in komu je namenjeno? O tem boste izvedeli več v nadaljevanju.

V marsikaterem vodiču o gostovanjih boste zasledili, da je reseller gostovanje vrsta spletnega gostovanja, ki je namenjeno za nadaljnjo prodajo. V praksi to pomeni, da pri ponudniku gostovanja zakupite prostor na njegovem strežniku in ga nato ponujate svojim naročnikom. Pri tem lahko izbirate med različnimi paketi, ki se med seboj razlikujejo po kapaciteti prostora na strežniku, vendar jih lahko kadarkoli tudi nadgradite.

reseller gostovanje je odlična priložnost za dodatni zaslužek.
Reseller gostovanje omogoča razširitev obstoječe ponudbe, kar je odlična priložnost za dodatni zaslužek.

Prednosti reseller gostovanja

Ena največjih prednosti te vrste gostovanja, ki mu pravimo tudi reseller hosting, je zagotovo v tem, da vam omogoča ustvariti dodaten zaslužek. Ko ponujate svoj prostor na strežniku drugim naročnikom, ste popolnoma svobodni tako pri določanju cen kot tudi pri kreiranju paketov. 

Seveda je za pričakovati, da bodo v tem primeru vaši naročniki od vas pričakovali tudi pomoč pri različnih namestitvah ali tehničnih težavah. Dodatna prednost je, da vam ni potrebno investirati v strojno opremo, administracijo in vzdrževanje strežnika, saj običajno za vse to poskrbi ponudnik reseller gostovanja. 

Vsi, ki še nimate svoje spletne strani si oglejte video, ki vam razloži imena domen, gostovanje spletnih strani in kaj je SSL certifikat

Z zakupljenim prostorom pa dobite tudi neomejeno število gostujočih domen, mesečnega prenosa, cPanel računov in e-poštnih naslovov. Več kot očitno je, da se reseller gostovanje od klasičnega razlikuje predvsem v zmogljivosti, prav tako pa tudi uporabnosti ter sami namembnosti.

V isti kategoriji: