Zabava

Vedeževanje in prerokovanje
http://www.vedezevalka.info
Moje ime je Jasmina in z vedeževanjem in prerokovanjem se ukvarjam že vrsto let. Pri svojem delu uporabljam izključno ciganske karte, pomagam pa vam lahko napovedati dogodke na vseh področjih vašega življenja. Obiščite mojo spletno stran za več informacij!

Pobarvanke.si – brezplačne pobarvanke za otroke
http://www.pobarvanke.si/
Iščete novo barvanko? Pri nas vam je na voljo obsežna zbirka različnih otroških pobarvank, ki so razdeljene po tematskih sklopih.

Rubikova kocka | Remec Samo
http://www.remecsamo.com/rubikova-kocka/
Kako se v nekaj dneh naučiti sestaviti Rubikovo kocko, eno najbolj znanih ugank. Naučite se lahko tudi zahtevnejše metode (Lars Petrus in Jessica Fridrich) za hitrejše sestavljanje.

Vici in šale
http://www.naj-vici.com
Vici in šale na Naj-vici.com. Največja zbirka vicev, šal in smešnic.

Vedeževanje Stella
http://www.vedezevanje-stella.si
Vedeževanje in prerokovanje Stella vam svetuje pri vaših odločitvah, ki se nanašajo na vaše življenje v prihodnosti. Pri svojem delu uporabljamo tarot, ciganske karte in numerologijo. Vedeževanje za tiste, ki želijo izvedeti resnico!

Vedeževanje in svetovanje
http://www.vedezevalka.si
Moje ime je Anina. Sem vedeževalka, theta praktik, predvsem pa večna pozitivka in optimistka, katere velik izziv in življenjsko darilo je pomagati sočloveku, da si ustvari življenje, kot si ga sam želi in tudi zasluži. To dosegam na različne načine, predvsem pa je pomembno, da dosegam izjemne rezultate, na kar sem najbolj ponosna. Poleg individualnega dela organiziram tudi delavnice in delam energetska čiščenja nepremičnin.

Živali na otroškem bazarju
http://www.svetlana.si/?p=3390
Na bazarju je bil najmanjši kuža Jack Russell, trimesečna samička Nike, največji pes pa je bila nemška doga, samec Gucci, ki je že s svojo pojavo požel veliko zanimanja.

Tandemski skok s padalom iz 4500 m nadmorske višine
http://www.xsport.si/
Skok s padalom v tandemu iz višine več kot 4000 m je edinstevena izkušnja, ki jo enostavno morate doživeti. Priznani inštruktorji tandemskih skokov z dolgoletnimi izkušnjami vas popeljejo med ptice in Vam zagotovijo nepozaben občutek prostega pada in letenja pod odprtim padalom. http://www.xsport.si

Sanjska darila
http://www.sanjskadarila.si
Potrebujete idejo za darilo? Podarite doživetje! Doživetja v zraku, v vodi, na tleh, nenavadna doživetja in še veliko več. Vaš specialist za doživetja. Darila v obliki doživetja so najboljše ideje, ki jih lahko podarite: vedno so odlično presenečenje; v spominu ostanejo celo življenje; osrečite tudi tiste, ki že vse imajo.

Chuck Norris
http://www.chucknorris.si
Spletna stran kjer so zbrana dejstva o Chuck Norrisu. Vsa dejstva so v slovenskem jeziku.

Nakit
http://www.romantika.si/nakit
Nakit – velika izbira nakita. Modni in unikaten nakit, kot so ženski prstani, verižice, uhani, ter zapestnice.Kupite lahko tudi lep moški nakit.

Hubanca.com – Ker je smeh pol zdravja
http://www.hubanca.com.si/
Smeh in zabava na enem mestu. Poglejte si smešne slike, oglejte zabaven video posnetek ali preberite najnovejšo šalo.

Kuharski recepti
http://www.marmelina.si
Portal o kuhinjskih receptih, opisi živil, nasveti o hišnih ljubljenčkih

Sport wetten
http://www.pro-sportwetten.com/
Športne napovedi – oddajte športne napovedi v eni izmed številnih športnih stavnic. Napovedi vam lahko prinesejo visoke dobitke.

Border Collie
http://www.svetlana.si/?p=3562
V Sloveniji imamo kar precej borderčkov. Svojo uspešnost pri že omenjenih aktivnostih so nam pokazali tudi na prireditvi ob Svetovnem dnevu živali, v Tivoliju na Pasji ravni, to je del Tivolija, travnik ob bazenu, kjer se tudi v ostalih dnevih kužki lahko zletajo. Zelo hitri, okretni, gibčni in spretni psi, občutek imam, da točno vedo kam bo letel frisbi, še preden ga lastnica vrže in že letijo v pravo smer. V igri, kajti v prvi vrsti je to igra, potem šele tekmovanje.

A portal of positive energy
http://www.icreatemydestiny.eu
Everything you have ever dreamed about you can achieve! I will help you find your goal in life and the best way to achieve it. I will help you heal your constant physical or psychological pain. Let’s create the absolute best future possible for you!

Čarovnik | Čarodej | Jolecole
http://www.jolecole.si
Jole Cole je profesionalni čarodej za otroke. Čarovnik se ukvarja izključno z otroško magijo. Ko ga enkrat povabite na zabavo, v vrtec, šolo, rojstni dan ali pa kam drugam, ga boste vedno želeli imeti v svojem programu.

Skok v tandemu
http://www.prostipad.si/
Tandemski skok s padalom z višine 3000-4000 metrov je nekaj najbolj adrenalinskega in obenem varnega. Do 60 sekund prostega pada vam požene precej krvi po žilah in si ga zapomnete za celo življenje.

Slovenija ima talent 2011
http://www.slovenija-ima-talent.com
Spletna stran kjer boste lahko ažurno spremljali dogajanje v televizijskem šovu Slovenija ima talent!

Golden Light terapija
http://www.golden-light.eu
S terapijo pri kateri se uporablja visoka frekvenca in energijski vrtinci, uspešno odpravljamo blokade nastale tekom življenjskega cikla in tiste, ki so dedne fizični zasnovi.

V isti kategoriji: