Kateri strešni kovček za avto izbrati?

Na sploh je avtomobilski strešni kovček način, s katerim lahko najbolj povečamo uporabno prostornost vozila. Vanj lahko spravimo zelo veliko prtljage, ki je sicer v avto ne bi zmogli. Pozimi vanj spravimo na primer smuči in drugo opremo za smučanje.

Ali je avtomobilski strešni kovček dovolj varen za uporabo?

Seveda se skorajda vsak pred nakupom strešnega kovčka za avto vpraša, ali je tovrstni pripomoček dovolj varna izbira. Se torej da opremo v kovčku pritrditi dovolj čvrsto, da na primer ob nenadnem zaviranju vse ostane na svojem mestu? Eno od pogostih vprašanj je tudi to, ali je oprema v kovčku dovolj varna pred dežjem.

Strešne nosilce za avtomobile lahko razdelimo glede na vrsto pritrditve.

Pri nas je izbira strešnih kovčkov za avte torej zelo pestra. V prodajalnah lahko najdete strešne kovčke različnih oblik, velikosti, prostornin pa tudi zmogljivosti. Če imate primerne nastavke, je strešni kovček za avto pravzaprav na voljo za vse vrste, znamke in modele avtov.

Univerzalni strešni nosilci za vozila so namenjeni predvsem za strešni kovček, s katerim lahko na izjemno učinkovit način povečate prtljažni prostor avta. Obenem pa z njihovo pomočjo dobro zaščitite svojo opremo pred kakršno koli poškodbo, prav tako pred vremenskimi vplivi, ne nazadnje tudi pred nepridipravi.

Strešni nosilci za kolesa

Strešni kosilci za kolesa so namenjeni vsem aktivnim dopustnikom in seveda zlasti kolesarskim navdušencem. Ti pogosto svoje kolo želijo preprosto in varno vzeti s seboj na potovanje.

Strešni nosilci za smuči ter za snežne deske pa vam lahko zagotovijo praktično in zelo preprosto prevažanje smuči vseh vrst in dimenzij do vaše končne izbrane destinacije.

Izbira strešnih nosilcev za avto je torej zelo pestra. Pri izbiri upoštevajte predvsem velikost, zmogljivost, prostornino, ne nazadnje še ceno.

V isti kategoriji: