Zabava: Glasba

Besedila pesmi – Lyrics Iztok.Org
http://lyrics.iztok.org
Največja baza besedil pesmi ,razvrščenih po avtorjih in albumih, s funkcijo iskanja, forumi s sekcijo za glasbene želje in možnostjo ustvarjanja lastnih seznamov predvajanj (playlist).

Šola plesa na štangi
http://mademoiselle.si/
Ples ob drogu je oblika rekreativne vadbe in zvrst umetniškega plesa s katerim se lahko sedaj spoznamo tudi pri nas.V plesni šoli Medmoiselle, ki jo vodi Ana Jurkovič, se lahko tega plesa nauči prav vsaka ženska. Ples na drogu poveča samozavest in povrne zaupanje v lastno telo, razvija občutek za estetiko in čutnost in obenem krepi mišice celega telesa, še posebej mišice ramenskega obroča ter trebušne, ritne in stegenske mišice. Vebljene!

ansambel Tonija Verderberja
http://www.ansambel-tonija-verderberja.com
Spletna stran o ansamblu Tonija Verderberja. Na spletni strani lahko prebirate novice o ansamblu, kje bo ansambel nastopal, biografijo ansambla, diskografijo ansambla, vse o tamburici…

.:: RadioKoma ::. Internetni Radio
http://www.radiokoma.eu
Radiokoma.eu je portal namenjen vsem, ki imajo radi dobro glasbo. Tukaj se vrti glasba vseh zvrsti in če ni (bila) hit, je sploh ne predvajamo. radiokoma.eu je neprofitna organizacija, katero uporabnike združuje skupni cilj po druženju in zabavi. Če imaš rad dobro glasbo je to pravi kraj zate!

Glasbeni video spoti
http://glasbenispoti.si
Glasbeni video spoti slovenskih, hrvaških, srbiskih, angleških in ostalih glasbenikov in glasbenih skupin. Če želite lahko tudi sami predlagate video spot.

Kitarca.si
http://kitarca.si/
Zgodovina modelov kitar ter podatki o znanih svetovnih kitaristih.

Polka bend
http://www.polka-bend.com/
Polka bend smo narodno-zabavna skupina, ki je bila ustanovljena sredi avgusta 2009. Sestavljamo jo štirje člani in sicer, bivša člana skupine Mladi Gamsi, brata Matjaž (harmonika, vokal) in Boštjan Cerar (bobni, vokal) ter Franci Rotar (ritem kitara, vokal) in David Rozman (bas kitara). Smo narodno-zabavna skupina, ki poskrbimo za veselo razpoloženje in vzdušje na zasebnih zabavah, veselicah, koncertih, raznih prireditvah itd. Igramo narodno-zabavno in zabavno glasbo.

V isti kategoriji: