Zabava: Kultura

Modna agencija, fotoshooting, organizacija dogodkov, posredovanje modelov – Modna Agencija STAR
http://www.agencijastar.com
Smo relativno mlada modna agencija, ki se ukvarja z organizacijo dogodkov, kot so promocije, modne revije, elitne zabave, in celotne organizacije dogodkov po vaši izbiri.

Bela krajina
http://www.svetlana.si/?p=2150
V soboto smo se v okviru društva Modrin odpravili na enodnevni izlet po naši južni pokrajini Dolenjski, bolj natančno, obiskali smo delček Bele krajine in spoznali prijazne domačine, ki skrbijo za ohranitev kulturne dediščine pokrajine.

Vedeževanje
http://www.divinacija.si/
Že več kot 17 let se ukvarjam z vedeževanjem iz Crowley tarot kart, v katerih so skrite sile vesolja, ki usmerjajo življenje posameznika. V teh kartah so aplicirana znanja Kabale, astrologije, numerologije in magičnih ritualov.

Emonska hiša
http://www.svetlana.si/?p=3559
Potep po Emoni se prične pri Križankah, kjer je pri vhodu v Križevniško cerkev vzidana spolija, to je vzidan zgodovinski spomenik, Kantijeve družine, ustanoviteljice Emone. Tu kjer je danes spomenik Iliriji, na trgu francoske revolucije, so bila emonska vrata in obzidje, ki mu je arhitekt Plečnik lepo sledil pri ustvarjanju aleje slovenskih skladateljev in jezikoslovcev.

Metliški grad
http://www.svetlana.si/?p=2197
Zelo rada obiskujem gradove. Stojijo skozi stoletja na svojem mestu in gledajo ljudi kako se spreminjajo njihove navade, oblačila, hiše, prevozna sredstva. Kaj vse bi nam lahko povedali.

Grajsko podzemlje
http://www.svetlana.si/?p=2247
Kaj se skriva v grajskem podzemlju? 17. maja 2009 je Festival Ljubljana, ki upravlja z ljubljanskim gradom, priredil voden ogled grajskega podzemlja, seveda gre za Ljubljanski grad. Le kaj se skriva pod mogočnim gradom, kaj bomo videli in kaj doživeli?

Šarada
http://www.svetlana.si/?p=2495
Lahko bi rekli, da je roman ljubezenska kriminalka, saj se eno in drugo, skozi ves roman, tesno prepleta. Cat Delaney, je imela zelo težko otroštvo. Zgodaj je ostala brez obeh staršev in se nato selila iz ene rejniške družine v drugo in postajala čedalje bolj problematičen otrok.

Prazniki
http://prazniki.si/
Vse o praznikih. Božič, Novo leto, Velika noč, Pust, Rojstni dan, Valentinovo, Materinski dan, Dan žena, Prešernov dan

Poročna fotografija
http://bradesko.si/
Poročna fotografija. V čast mi je ta enkratna priložnost – biti Vajin poročni fotograf na tako nepozaben in pomemben dan, kot je poroka.

V isti kategoriji: