Izobraževalne inštitucije

GO – Inštrukcije
http://www.go-tel.si/instrukcije
Inštrukcije matematike, fizike, elektrotehnike in programiranja. Inštrukcije v Ljubljani, Kamniku, Domžalah, mengšu in drugje. Že od 11€ na šolsko uro!

Računalniški tečaji SmartNARIS
http://www.racunalniski-tecaji.net
Računalniški tečaji SmartNARIS so cenovno ugodni in prilagojeni podjetjem ter posameznikom vseh starostnih skupin. Izvajamo izobraževanja iz osnov računalništva, paketa Office ter internetnega okolja. Poleg že pripravljenih tečajev nudimo možnost oblikovanja tečajev po meri.

Kadrovska izobraževanja SmartNARIS
http://www.kadrovska-izobrazevanja.net
Kadrovska izobraževanja SmartNARIS so popolnoma fleksibilna, saj jih izvajamo kjerkoli in kadarkoli želite, za vse profile kadra. Izobraževanje lahko poteka na vašem podjetju ali v drugem okolju, izvaja pa se popolnoma prilagojeno poslovnim in zasebnim aktivnostim kadrov.

Varstvo pri delu – poklici
http://varstvo-pri-delu.yolasite.com/blog.php
Varstvo pri delu pri različnih poklicih. Varstvo pri delu je vedno najbolj pomembno.

Izjava o varnosti z oceno tveganja
http://www.projekt-varnost.si/ocena-tveganja/
Pridobite oceno tveganja za vaše podjetje, saj je to obvezna listina za vsakega delodajalca. Izjava o varnosti z oceno tveganja pomaga zagotoviti varne delovne pogoje.

Toner za Samsung tiskalnik in odpravljanje pogostih težav
http://www.najblog.com/Janataja/
Kadar vaš toner za Samsung tiskalnik prične tiskati z nižjo kakovostjo, je mogoče nastopil čas za menjavo oziroma nakup novega. Vendar pa preden greste v nakup novega, lahko preverite, če slučajno toner za Samsung tiskalnik ne deluje več optimalno zaradi kakšnega drugega razloga. Zelo pogoste se dogaja, da toner tiska slabše zato, ker ima umazano glavo.

5 nasvetov za podjetnike: Luka Kogovšek – ona-on.com
http://mladipodjetnik.si/novice-in-dogodki/novice/luka-kogovsek-5-nasvetov-za-mlade-podjetnike
1. Brezsramno se povezuj in mreži Si upaš pristopiti k punci, ki ti je všeč? Ali k fantu? Prebiti led, navezati stik? Proaktivnost in akcijska naravnanost prineseta veliko odprtih vrat, sploh v Sloveniji, kjer je poslovno okolje zelo povezano. LinkedIn je tvoj prijatelj. Udeležuj se dogodkov, ki te pritegnejo, sodeluj v pogovorih. Bodi odprt, upaj si.

V isti kategoriji: