Podjetniške spletne strani: Proizvodnja

GOSTINSKA OPREMA-JOŽE ŠKRJANEC S.P.
http://www.inoxprofessional.com
Izdelava in prodaja gostinske opreme in drugih inox izdelkov

Fanina d.o.o., tende, senčila, ograje
http://www.fanina.si
Privoščite si prijeten zunanji ambient na vročem soncu pod tendo podjetja Fanina. Nudimo tudi PVC ograje in kovane panelne ograje.

Montazne hise BrugoR
http://brugor.si
Montažne hiše za 520€/m2. Možnost pridobitve EU subvencije do 25%, ker gre za nizkoenergetske monažne hiše. Montažen hiše za vas.

Previjalna miza Sraka ali predalnik
http://www.previjalna-miza.si
Previjalna miza, ki ima štiri prostorne predale se lahko enostavno spremeni v uporaben predalnik. Na voljo je več barvnih odtenkov.

OGV d.o.o.
http://www.ogv.si
Glavna dejavnost podjetja OGV je izdelava in servisiranje ponjav (cerad) za kamione in prikolice – tako klasičnih kamionskih ponjav kot ponjav s pomičnimi stranicami. Poleg tega pa izdelujemo tudi vse ostale izdelke iz plastificiranih tkanin.

Tiskarna – tiskanje vizitk, letakov, prospektov, katalogov, map, kuvert, etiket, samolepilnih nalepk
http://tiskarna.kostomaj.si
Tiskarna – tiskanje vizitk, letakov, prospektov, katalogov, map, kuvert, etiket, samolepilnih nalepk, koledarjev, plakatov, vabil, brošur, knjig, samokopirnih obrazcev (samokopirnih blokov), CMR, vstopnic, dopisnih listov (memorandumov)

Lip Poljčane, d.d.
http://www.lip-poljcane.si/
Lip Poljčane d.d. je podjetje z najdaljšo, 40-letno tradicijo proizvodnje otroškega pohištva pri nas. Osnovna dejavnost podjetja je predelava bukovega lesa in proizvodnja masivnega otroškega pohištva, kar 85% proizvodov pa izvozi.

YTONG hiše | Energijsko varčne hiše | Tipske hiše
http://www.ytonghisa.si/
YTONG houses have excellent energy-saving buildings that can create for his plan, or you may choose to type houses, which offer a wide range of architectural shapes and sizes

Terbo
http://www.terbo.si/
Terbo je podjetje, ki izdeluje dimnike, izolacijo in sanacijo dimnikov, toplotne, zvočne in vibracijske izolacije, inox ograje in konstrukcije.

Sat Control
http://www.sat-control.net
Sat Control d.o.o. je vodilni proizvajalec solarnih in satelitskih motorjev na svetu. Odlikujejo nas več kot 15 letne izkušnje na področju zasnove ter proizvodnje rotacijskih motorjev. Z močnim lastnim razvojnim studiem krojimo svetovne smernice rotacijskih tehnologij. Poleg izdelave solarnih, satelitskih ter po meri izdelanih BLDC motorjev se ukvarjamo tudi s CNC struženjem ter z izdelavo tiskanih vezij za znane naročnike.

Novaki mizarstvo, Novaki z.o.o.
http://www.novaki.si/
Najboljši opis naše proizvodnje na kratko je z besedo fleksibilna. Lotimo se projektov s 3 do 200 hotelskimi sobami, izdelamo kompletno pohištvo za javne površine z bari, pulti, stenskimi oblogami ter hkrati nudimo kompletno izdelavo opreme za trgovine. Zaposlujemo 30 ljudi ter na več kot 2000m2 produkcijskih površin uporabljamo najnovejšo CNC tehnologijo za izdelavo najzahtevnejših hotelskih ter drugih interierjev.

Igrala
http://svet-igral.si/zunanja-igrala
Izdelujemo odlična igrala, kar nam je v veliko veselje saj so rezultat naše ljubezni do otrok, do narave in do kvalitetnega preživljanja prostega časa. Z nakupom naših zunanjih igral boste zadovoljni, saj vam poleg osnovne ponudbe igral nudimo tudi izris idejne skice igrišča in letne preglede igral, ter zamenjavo obrabljenih delov.

Strojno ključavničarstvo Tomaž Kogovšek s.p.
http://www.kogovsek.si/
V Strojnem ključavničarstvu Tomaž Kogovšek s.p. se ukvarjamo z izdelavo cevne zaščite (bull barov) za terenska, dostavna, tovorna in specialna vozila, prav tako pa izdelujemo dodatno opremo za avtodome, vlečne kljuke in druge namenske dodatke za vse vrste vozil.

Sončna energija
http://www.xn--sonna-jya.si/
Spletna stran o izkoriščanju sončne energije, domači sončni elektrarni in sončni sledilcih. Mnogo gospodinjstev se v zadnjem času odloča za nakup in postavitev lastne domače solarne elektrarne. Sončni sledilec tako poskrbi, da je sončni sprejemnik ves dan obrnjen proti soncu oziroma, če sonca ni, proti najsvetlejšemu delu neba. Sončna energija je okolju prijazna energija in je ena izmed najbolj obetavnih energij, kar jih danes poznamo.

Izdelovanje jedilnih miz
http://www.pani.si/jedilne-mize
Jedilne mize, ki so narejene po meri, bodo vedno bolje sovpadale z vašim prostorom kot običajne serijske jedilne mize. Načrtujte si svojo skupaj s pani.si.

Pohištvo po meri
http://www.producingfurniture.com/
Predstavitev projektov in proizvajalcev, ki izdelujejo pohištvo po naročilu za velike odjemalce (contract furniture). Gre za opremljanje hotelov, restavracije, šol, bolnišnic in drugih javnih objektov.

Poganjalec
http://www.squidoo.com/poganjalec
Leseni poganjalci na prvi pogled izgledajo kot klasična kolesa, le da so brez pedal. Otrok na poganjalcu sedi, poganja pa se tako, da se s svojimi nogami odriva od tal. Ta princip otroku omogoča, da se nauči lovljenja ravnotežja in koordinacije, ob tem pa ga ni strah, da bi padel, saj se lahko vsak trenutek opre na svoje noge. Če vas skrbi, ali bo poganjalec primeren za vašega otroka, potem ste lahko brez skrbi.

Sun tracker
http://www.sun-tracker.net/
Sun tracker is the broad and unspecified term used to illustrate devices that are being used to adjust various payloads towards the sun. There are many kinds of solar trackers i.e. photo voltaic panels, Reflectors, lenses and other optical devices.

Sončne elektrarna
http://www.bisol.com/si
Delovanje obstoječih sončnih elektrarn neizpodbitno dokazuje učinkovitejše delovanje BISOL-ovih fotonapetostnih sistemov, ki poleg hitrejšega vračila investicije zagotavljajo tudi dodaten prihodek za investitorja.

Hrib d.o.o.
http://www.hrib.si
Naša dejavnost obsega prodajo suhega sadja in oreščkov, svežega sadja in zelenjave, svežega mesa in mesnih izdelkov, delikatesnih izdelkov in zamrznjenih živil. Vedno večji delež našega poslovanja zavzema proizvodnja, saj razpolagamo z lastnimi, sodobnimi pakirnimi linijami za suho sadje, oreščke in semena, ki ustrezajo vsem kriterijem pakiranja. Drugi sklop naše proizvodne linije predstavlja proizvodnja govejega mesa in mesnih izdelkov.

V isti kategoriji: