Podjetniške spletne strani: Računalništvo

Špansko slovenski prevajalnik
http://www.spletni-slovar.com/prevajalnik/spansko-slovenski
Špansko slovenski prevajalnik – Proogle prevajalnik. Brezplačni špansko slovenski prevajalnik besedil, celih stavkov. Vsi prevajalniki na enem mestu.

Kotar d.o.o.
http://www.kotar.si
Prodaja in servis računalniške opreme

Neskončno – spletne rešitve
http://www.neskoncno.com
Dobrodošli na neskoncno.com portalu o spletnih rešitvah. Tukaj si lahko preberete zanimive novice, uporabne vodiče, razne posnetke ….

Utax
http://www.utax.si
Utax je nemško podjetje, ki uporablja vrhunsko tehnologijo. Digitalna tehnika omogoča nadgradljivost in večstransko uporabnost proizvodov. Fotokopirne stroje lahko nadgradimo v mrežne tiskalnike, ali pa jih uporabimo kot mrežne skenerje.

http://www.moj-asistent.com/
http://www.moj-asistent.com/
Računalniška asistenca. V vaši pisarni ali na vašem domu. Vam jo je zagodel vaš računalnik? Ne morate dostopati do svojih podatkov? Vam nagajajo računalniški virusi in jih želite odstraniti? Se želite zavarovati pred prihodnjimi računalniškimi nevšečnostmi? Vaša rešitev je moj.asistent!

Izdelava spletnih strani
http://protobit.net
Naša ponudba zajema sodobne spletne rešitve, ki so prijetne na pogled in preproste za uporabo: – izdelava spletnih strani – optimizacija spletnih strani – email marketing – Izdelava spletnih in mobilnih aplikacij

LEMIT Plus – tiskalniki, tonerji, etikete
http://www.lemit.si/
Lemit Plus d.o.o. je podjetje, ki ponuja tiskalnike proizvajalcev Lexmark in Hewlett Pacard, obnovljive tonerje in kartuše ter samolepilne etikete po izjemno ugodnih cenah. Lemit plus ima lastno blagovno znamko potrošnega materiala za tiskalnike.

Ugodno gostovanje| Gostovanje internetnih strani, igralnih serverjev(cod2, cod4, css), izdelava inte
http://www.ugodno-gostovanje.com
Najcenejše gostovanje za vas! Gostujemo internetne strani, gostujemo igralne serverje (cod2, cod4, css), domene ter izdelujemo internetne strani(že od 150 eur)! Ugodno-gostovanje.com, ceneje ne gre…

Arhit |izdelava spletnih strani oblikvoanje optimizacija
http://arhit.si
Izdelava spletnih strani, spletnih trgovin razvoj aplikacij ter spletni marketing

Računalniški Servis na domu, Popravila Strojne in Programske Opreme | Sistemska Podpora
http://www.racunalniskiservis.si/
Ko vam računalnik, operacijski sistem ali omrežne povezave povzročajo težave in potrebujete računalniško strokovno pomoč na domu ali v pisarni, pokličite nas. Smo team računalniških strokovnjakov, ki pride k vam na dom ali v pisarno ter odpravimo težave.

Spletna ABeCeDa – ko gre za spletno gostovanje
http://www.spletnaabeceda.si
Ugodno spletno gostovanje s brezplačno eno letno registracijo domene. Spletno gostovanje še od 2.02€ in najcenejša registracija in podaljšanje .EU domene za 9.90€

Reševanje podatkov Kotar
http://www.datarecovery-kotar.com
Podjetje Kotar deluje že 45 let, za reševanje podatkov pa smo specializirani v zadnjih petih letih. Seveda smo podatke v servisu reševali tudi prej, a smo v zadnjih letih v to dejavnost zelo veliko vlagali in pridobili ogromno izkušenj.Večletne izkušnje pri reševanju podatkov iz okvarjenih diskov kažejo na našo 95% odstotno uspešnost, kar je primerljivo z najboljšimi podobnimi servisi v tujini.

Reševanje podatkov
http://www.xn--reevanjepodatkov-med.com/
Restavriranje podatkov je strokoven izraz, ki ga uporabljamo takrat, ko govorimo o reševanju podatkov iz okvarjenih medijev. V angleščini imenujemo ta proces tudi »data restore«, poskrbi pa, da v čim krajšem času nadomestimo oziroma obnovimo naše izgubljene podatke. V današnjem času se vse pogosteje srečujemo z izgubo ali okvaro podatkov.

Gostovanje
http://www.zabec.net/gostovanje
Zabec.net spletno gostovanje, reseller gostovanje, VPS strežniki, registracija domen in spletne rešitve po ugodnih cenah. Brezplačna selitev vašega spletnega mesta od starega ponudnika, garancija za vračilo in odlična podpora po zelo ugodnih cenah. Prestopite v Žabjo mlako in vaša domena Vam bo hvaležna

Boko CRM – spletni CRM sistem
http://www.bokocrm.com
CRM sistem za upravljanje odnosov s strankami. Brezplačen preizkus 30 dni!

Bokosoft
http://www.bokosoft.si
Bokosoft d.o.o. Računalniška programska oprema, poslovni programi, maloprodaja, POS, CRM

Oblikovanje, izdelava spletnih strani
http://www.spletnapot.com
Podjetje Spletnapot izdeluje cenovno dostopne spletne strani z unikatnim dizajnom. Spletne strani, ki tržijo in promovirajo na učinkovit način. Optimizirane internetne strani za visoka uvrščanja na spletnih iskalnikih.

Izdelava spletnih strani Terra Rossa Studio
http://terrarossastudio.com/si
Izdelava spletnih strani je glavna dejavnost našega podjetja. Terra Rossa Studio je uveljavljeno podjetje, ki strankam doma in v tujini ponuja celovite spletne rešitve. Pohvalimo se lahko z večletnimi izkušnjami na področju spletnega oblikovanja, programiranja in optimizacije. Naša ponudba: izdelava spletne trgovine, sistem za upravljanje spletnih vsebin (CMS), optimizacija za iskalnike (SEO), marketing, oglasne pasice, logotipi, vzdrževanje spletnih strani, celovite spletne rešitve.

Računalniški Servis na domu ali v pisarni
http://racunalniskiservis.wordpress.com/
Potrebujete računalniško pomoč? Po tem ste na pravem mestu. Popravili bomo vaš računalnik hitro in poceni. Mogoče imate nov tiskalnik, ki neželi tiskati? Vas motijo računalniški kabli in bi želeli brezžično računalniško omrežje? Mogoče pa enostavno potrebujete pomoč pri uporabi računalnika. Ni problema. Pokličite nas in vaše težave z računalnikom bodo preteklost.

Sebastjan
http://prenosniracunalniki.si/
Prenosni računalniki oz. prenosniki so zajetna investicija in je ne smete jemati preveč zlahka. Zato si pred nakupom preberite naše opise prenosnih računalnikov in si izberite pravega za vaše potrebe in vaš žep.

V isti kategoriji: