Podjetniške spletne strani: Storitve

Angleško slovenski prevajalnik
http://www.spletni-slovar.com/prevajalnik/anglesko-slovenski
Angleško slovenski prevajalnik – Proogle prevajalnik. Brezplačni prevajalnik besedil, celih stavkov. Spletni-slovar.com – vsi slovarji na enem mestu.

Šiviljski tečaji – Ptuj – » več kot modna muha »
http://modnamuha.si/
Šivilski tečaji – Ptuj. Osnovni tečaj šivanja in krojenja – Nadaljevalni tečaj šivanja in krojenja – Kreativni tečaj šivanja in krojenja – Individualno svetovanje – Sezonske delavnice

Čiščenje oblazinjenih sedežnih garnitur in stolov
http://www.cleaning.si/ciscenje-oblazinjenih-sedeznih-garnitur-in-stolov
Če želite svojo oblazinjeno sedežno garnituro in stole ohranjati čiste in vzdrževane, se ne boste mogli izogniti rednemu čiščenju. Če imate v stanovanju psa ali mačka, je redno čiščenje oblazinjenega pohištva nuja. Za redno čiščenje in vzdrževanje potrebujete sesalec s krtačo, čistilo in krtačo za oblazinjeno pohištvo ter nepogrešljivo krpo iz mikrovlaken.

Pogoni dvoriščnih vrat – krilna vrata
http://www.panela.si/novice/pogoni-dvoriscnih-vrat-krilna-vrata/
Pogoni dvoriščnih vrat omogočajo udobno odpiranje in zapiranje s pomočjo daljinca.Če imate krilna dvoriščna vrata dolžine največ dva metra in pol in niso težja od 400 kg, so INTRO pogoni dvoriščnih vrat prava rešitev za avtomatizacijo vrat. Če pa imate krilna dvoriščna vrata, ki so dolga največ 3 metre in teža krila ne presega 600 kg, za avtomatizacijo vrat izberite JET pogone dvoriščnih vrat.

Tahografi beležijo aktivnosti voznika
http://www.produkt.si/novosti/tahografi-belezijo-aktivnosti-voznika/
Digitalni tahografi so vgrajeni v vozila, ki so bila na območju Evropske skupnosti registrirana po 1.5.2006. Z uvedbo digitalnih tahografov se aktivnosti voznika beležijo na kartico voznika in digitalni tahograf. Digitalni tahografi zapisujejo podatke o gibanju vozila in o določenem obdobju dela voznikov.

Avtodiagnostika za kontrolo, diagnozo in testiranje vozil
http://www.produkt.si/novosti/avtodiagnostika-za-kontrolo-diagnozo-in-testiranje-vozil/
Skladno z napredkom tehnologije v avtoservisni dejavnosti smo se uspešno prilagajali povpraševanju na tržiču in s tem razširili prodajni program avtodiagnostike na današnji obseg. Naši zastopniki vas obiščejo v vaši delavnici in vam osebno svetujejo pri željeni investiciji v avtodiagnostiko.

Vezava diplomskih nalog
http://www.sekom-grafika.si/vezava-diplomskih-nalog
Hitra vezava diplomskih nalog! Vezava magistrskih, diplomskih nalog in doktorskih dezertacij že v 15 minutah in največ 2 urah.

EISBAR d.o.o. Kranj – Izsuševanje in ogrevanje prostorov
http://www.eisbar.si/
Eisbar d.o.o. – Sušenje novogradenj, sušenje estrihov, izsuševanje prostorov in tlakov po vodnih škodah, merjenje vlažnosti gradbenih substanc, …

Avtooptika Hunter zagotavlja natančne meritve
http://www.produkt.si/novosti/avtooptika-hunter-zagotavlja-natancne-meritve/
V sklopu opreme za kontrolo, diagnozo in testiranje vozil nudimo tudi avtooptiko za kontrolo in nastavitev podvozja vozila. Zastopamo proizvajalca HUNTER. S strani proizvajalca, ki ga zastopamo, smo deležni polne strokovne podpore. Naši zastopniki vas obiščejo v vaši delavnici in vam svetujejo.

Pasji salon Toutou
http://www.pasjisalontoutou.si/
V pasjem salonu Toutou v Ljubljani nudim celotno nego psov, kot tudi posamezne storitve: striženje, kopanje, krtačenje in razvozlavanje, odstranjevanje odmrle dlake, trimanje, nega tačk in krempljev, nega oči,… Uporabljam le naravne šampone. Vabljeni vsi v pasji salon Toutou, da skupaj razvajamo razvajene! Za naročilo pokličite na 041903146! Občasno nudim popuste oz. akcije!

Zaposlitveni portal
http://www.zaposlitev-delo.si/
Nasveti za iskalce zaposlitve in objave prostih delovnih mest. Delovna mesta so danes lahko vidna na internetu. Tako lahko iskalci zaposlitve iščejo nova delovna mesta kar iz domačega naslonjača.

GOBICA ČISTILNI SERVIS
http://www.gobica.si
Veseli smo, da vam lahko ponudimo profesionalno čiščenje in vzdrževanje objektov. Z učinkovitimi sistemi dela, kvalitetnimi čistili in profesionalno tehnologijo dosegamo izredne rezultate in nizko ceno, pretežno na štajerskem območju.

Taxi legende
http://www.taksilegende.com/
Taxi prevozi po Sloveniji ter na letališča v tujini. Najcenejši prevozi za smer Ljubljana Brnik, saj vas stane samo 20€.

Ločitev
http://www.locitev.si/
V primeru, ko med zakoncema pride do takšnih nesoglasji, da vztrajanje v zakonski zvezi ni več možno ali smiselno, je nujno, da zakonca pred postopkom razveze poiščeta primerno pravno pomoč. Slovenska zakonodaja pozna dve vrsti ločitev in sicer sporazumno ločitev in ločitev na tožbo. Pri sporazumni ločitvi je pomembno, da se zakonca sporazumeta glede delitve skupnega premoženja, glede vzgoje, varstva in preživljanja skupnih otrok in glede preživljanja nepreskrbljenega zakonca.

Avtošola Sanela, Šola Vožnje, Varna Vožnja | Izpitni Center
http://www.avtosola-sanela.si/
Vozniško dovoljenje? Varna vožnja? Po tem ste na pravem mestu. Avtošola Sanela izvaja tečaje cestno prometnih predpisov, praktično vožnjo z učiteljem vožnje, vožnjo odličnosti in varno vožnjo. Za podrobnosti in ostale informacije vas vabimo da si ogledate našo spletno stran.

Reševanje podatkov
http://resevanjepodatkov.weebly.com/
Reševanje podatkov je področje v računalništvu in elektrotehniki, ki se je pojavilo vzporedno z iznajdbo medijev za zapisovanje. Njihov razvoj predstavlja nenehen izziv in številne možnosti za nove rešitve. Storitev reševanja podatkov zajema celoten razpon trdih diskov in SSD spominskih kartic, usb ključev, ostalih “flash” medijev in drugih nosilcev podatkov, neglede ne datotečni sistem oziroma za vse vrste operacijskih sistemov.

Masaža – Masaže – Masažni Kotiček
http://www.masaznestoritve.si
Ljubitelji dobre masaže, pozdravljeni! Če si zaželite kvalitetne masaže v prijetnem, domačem in sproščenem okolju, obiščite MASAŽNI KOTIČEK. Poleg kvalitetno izvedenih masaž, zagotavljamo našim strankam prijazen sprejem, brez naglice in čakanja. Za obisk se je potrebno predhodno naročiti po telefonu. Naš salon je klimatiziran. Vljudno vabljeni, da nas pokličete!

Avtomehanična oprema na enem mestu
http://www.produkt.si/novosti/avtomehanicna-oprema-na-enem-mestu/
Skladno z napredkom tehnologije v avtoservisni dejavnosti smo se uspešno prilagajli povpraševanju na tržiču in s tem razširili prodajni program avtomehanične opreme na današnji obseg. Avtomehanična oprema obsega dvigala, opremo za odvod izpušnih plinov, opremo za kleparske delavnice, opremo za distribucijo olj in maziv ter dodatno opremo.

Pleskanje stanovanj in poslovnih prostorov minus 15%!
http://www.habat.si/novice/pleskanje-stanovanj-in-poslovnih-prostorov-minus-15/
Vaše stanovanje ali poslovni prostori potrebujejo pleskanje? Za pleskanje nudimo 15% popust na delo do 30.6.2011! Za uveljavitev popusta potrebujete kupon, ki vam ga brezplačno pošljemo po e-pošti. Izpolnite obrazec in kupon boste prejeli na vaš naslov e-pošte.

Prevajanje Leemeta
http://www.leemeta.si
Leemeta je vodilna prevajalska agencija v Sloveniji, ki ponuja prevode v več kot 80 svetovnih jezikov. Storitve zajemajo: prevajanje, sodno prevajanje, tolmačenje, lektoriranje. Vsi prevajalci so materni govorci ciljnega jezika z diplomo in z dologoletnimi izkušnjami na področju prevajanja. Spletna stran omogoča izračun cene in oddajo povpraševanja. Ponudbo lahko stranka prejme v 30 min. Prevajalska agencija Leemeta zagotavlja najvišjo kakovost in hitrost storitev.

V isti kategoriji: