Razno: Nepremičnine

Nepremičnine obala
http://www.veda-nepremicnine.net/kdo-smo/o-podjetju
Nepremičninska agencija Veda Invest. Nepremičnine obala – stanovanja, hiše, prodaja, najem itd. Najboljša nepremičninska agencija na slovenski obali.

Montažne hiše cenik
http://www.montazne-hise-montas.si/montazne-hise-cenik
Cena je odvisna od končane faze gradnje in od vgrajenih materialov ter zahtevnosti arhitekture. Oglejte si cenik za montažne hiše Montas!

Nepremicninskioglasnik.com
http://www.nepremicninskioglasnik.com
Nepremicninskioglasnik.com je prvi VIDEO oglasnik nepremičnin v sloveniji, kjer najdete kvalitetno ponudbo nepremičnin.

Atena trade DEON d.o.o.
http://www.atena.si
Agencija za promet z nepremičninami.

Dušan Erjavec s.p.
http://www.erjavec.org
Nepremičnine

Montažne hiše
http://www.montazne-hise-montas.si/
Montažne hiše Montas so funkcionalne, varne, zdrave in trajne. Spletna stran Montas montažne hiše vam predstavlja številne montažne hiše in njihov cenik.

Apartmaji
http://www.moj-apartma.si/
Na vaš dopust ali sanjske počitnice s spletnim portalom moj-apartma.si. Zagotovite si še danes vaš last minute apartma brez posrednikov in provizij. Najbolj poceni apartmaji v Sloveniji.

Opremljanje doma
http://www.sobica.si/
Spletni portal sobica.si je namenjen predstavitvam in nasvetom s področja opremljanja doma. Predstavljeni so vsi pomembni bivalni prostori: kuhinja, kopalnica, dnevna soba, spalnica in otroška soba. Prav tako je velik poudarek na svetilih oz. osvetlitvi prostorov, ter predstavitvi različnega pohištva. Prav tako predstavljamo tudi najpomembnejše proizvajalce pohištva.

Nepremičnine JUR-TAN d.o.o.
http://nepremicnine.jur-tan.si/
Posredujemo nepremičnine in novogradnje na področju Gorenjske in Ljubljane z okolico.

Zaščita nad vhodnimi vrati
http://www.spletarna.si/dom/zascita-nad-vhodnimi-vrati/
Začetek urejanja se lahko začne že z zaščito nad vhodnimi vrati, ko bomo stali na pragu in dobivali ideje za ureditev našega zunanjega prostora. Pri tem seveda ne želimo, da bi nas motili neprijetni dejavniki. Nadstreški so idealna zaščita proti vetru, snegu, dežju in soncu. Vetrolov se z našim bivalnim okoljem združi v harmonično celoto, saj so na voljo v veliko različnih barvah, oblikah in materialih.

Priporočeni strokovnjaki za gradnjo, obnovo in preurejanje doma ter okolice – StoritveniCenter.si
http://www.StoritveniCenter.si
Preurejate ali obnavljate vaš dom ali okolico in iščete strokovnjaka za izvedbo del? Storitveni Center OPTIM PRO vam pri tem lahko pomaga: – Prihranite čas in napor – Poslujte le z zainteresiranimi ponudniki – Pri izbiri izvajalca upoštevajte ocene njegovih predhodnih strank

V isti kategoriji: