Razno

Zeliščna medicina in bolezni prostate
http://ayurstatezaprostato.com
Ayurstate so naravne zeliščne tablete, namenjene za naravno zdravljenje prostate.

Odstranjevanje bradavic in znamenj
http://zdravobitje.wordpress.com/2013/02/26/odstranjevanje-bradavic-in-znamenj/
Nasvetov, kako odstraniti bradavico, je veliko. Verjetno že vsak pozna vsaj kakšen zanimiv nasvet, vendar pa obstajajo tudi takšni nasveti, ki so bolj nevarni in katerih posledica je dolgotrajno zdravljenje pri dermatologu. Več pa si preberite v samem članku.

Portal MONTAŽNE HIŠE
http://montazne-hise-on.net/
PORTAL MONTAŽNE HIŠE je namenjen vsem, ki jih zanimajo montažne hiše, načrti, oprema, novice, trendi in nasveti zgradba in zasnova, montažnih hiš, ter tuji in domači ponudniki! Na portalu, so objavljeni tudi razni nasveti o, notranji opremi ter opremljanju stanovanja ali hiš, kateri nas usmerjajo in vodijo pri sami zasnovi in izgradnji hiše, nepremičnine ali stanovanja!

Superhov varstvo, oskrba in sprehajanje psov na področju Maribora in širše okolice
http://www.superhov.si/
Smo prvi profesionalni sprehajalci psov v Mariboru. V času vaše odsotnosti poskrbimo za psa, kot da bi bil naš. sprehajanje psov v bližnji okolici doma, sprehod v naravi, tek s psom, kolesarjenje s psom, pasja varuška, varstvo psov, pasji vrtec, pasji pohod, oskrba domačih živali, celodnevno varstvo z nočitvijo na področju Maribora in okolice

Ordox – klinična formula za svež dah!
http://www.ordox.net/
Razvili smo posebno klinično formulo s Chlorhexidinom, ki odstrane slabe bakterije in ponovno vzpostavi dolgotrajno svežino v vaših ustih. Povzročitelj slabega zadaha je hrana naprimer česen in čebula, ki vsebuje različne žveplene spojine. Slab zadah povzročajo tudi anaerobne bakterije, ki sproščajo žveplene spojine neprijetnega vonja in na žalost jih ne moremo preprosto odstraniti s strganjem jezika. Revolucionarna formula s Chlorhexidinom premaga slab zadah!

Vzmetnice
http://www.salonpohistva.si/vzmetnice
Vzmetnice vseh dimenzij po ugodnih cenah. Kvalitetne ortopedske vzmetnice in ergonomske vzmetnice LineaFlex. Brezplačna dostava vzmetnice na dom!

Plemenite kovine
http://www.plemenitekovine.info
Zlato in srebro sta bila zelo cenjena in zaželjena že v pradavnini zaradi njune vsestranske uporabnosti in zaradi privlačnega videza ter kmalu postala sinonim za prestiž, bogastvo, moč in vpliv.

Inštruiranje za vse
http://matematika.3zan.si/
Inštrukcije matematike že za samo 9,00€ na uro. Nudimo inštrukcije za osnovno in srednjo šolo ter fakulteto. Inštrukcije imate lahko tudi na domu.

Inštrukcije nemščine
http://www.izvirno.si/sponzorji/sponzorji/instrukcije-nemscine/
Obvladovanje tujega jezika je danes prednost, predvsem na področju izobrazbe in službe. Vendar pa je včasih težko razumeti uporabo slovnice, točno izgovorjavo določenih besed in podobno.

Danijel
http://www.direktnainvesticija.net
Ponujamo vam preprost načrt za dodatni prihodek, ki deluje, njegova donosnost pa raste čez vse meje. Investiranje neposredno v aktivnost, ki pospešuje ekonomsko rast in vam pomaga doseči večji donos. Postanite lastnik enega ali več kontejnerjev, dovolite, da upravljamo z njimi in vam zato dobro plačamo. Pomorska industrija potrebuje vaše kontejnerje danes!

Hujšanje
http://www.hujsanje-dieta.com/
Nasveti in informacije na temo hujšanja in diete.

Ženski parfumi
http://www.leelee.si/3-zenski-parfumi
Ženski parfumi priznanih blagovnih znamk. Samo orginalni in ugodni ženski parfumi po vašem okusu le na LeeLee.si.

Dieta
http://www.wellneo.si/dieta
Dieta s pomočjo Wellneo izdelkov. Wellneo dieta s katero boste kilograme izgubili hitreje, na bolj zdrav način, brez nepotrebnega stradanja.

Sončne elektrarne za učinkovito izkoriščanje sončne energije
http://www.e-projekt.si/soncne-elektrarne-za-ucinkovito-izkoriscanje-soncne-energije.html
Sončne elektrarne povrnejo svoj vložek investicije v šest do deset letih. Življenska doba sončne elektrarne pa je 30 let. Pri postavitvi sončne elektrarne so ključni dejavniki izbira modulov, izbira razsmernikov, pravilno projektiranje in izvedba. Na izkoristek sončne energije iz sončne elektrarne vplivajo orientacija, naklon in senčenje.

Čipke
http://www.cipke.net/sl/
Dandanes je prisotnih veliko vrst čipk, vendar nobena nima tako pomembnega pomena, kot idrijska čipka. Čeprav to vrsto čipke izdelujejo šele od 19. stoletja dalje, pa se šteje, da je ena najlepših oblik čipk na svetu. Več o samih čipkah pa si preberite na povezavi 🙂

Hitra tiskarna
http://www.print-point.si/
Vrhunska tiskarna – hiter odziv, ugodne cene … Zagotovite si tisk najvišje kvalitete ob najugodnejših plačilnih pogojih! Tiskarna Print-point.si.

Izkušnja z vedeževanjem
http://www.imenik-on.net/izkusnja-z-vedezevanjem/
Ste se že kdaj odločali za vedeževanje ? Če še vedno niste prepričani o tem ali bi se odločili ali ne, si preberite tole izkušnjo z vedeževanjem. Pa mogoče vam pomaga pri odločitvi 🙂

Psihoterapija na domu
http://www.oskrbanadomu.si/psihoterapija-na-domu/
Psihoterapija na domu je lahko zelo dobrodošla predvsem za starejše osebe, ki živijo same in imajo malo stikov z drugimi osebami.

Bolezni anksioznost in depresija
http://www.lepotainzdravje.net/bolezni-anksioznost-in-depresija/
Anksioznost je skupina psihičnih bolezni. Anksioznost pomeni stanje živčne napetosti. Najbolj opazni znaki pri tej bolezni so; napetost, trema, tesnoba, živčnost, strah in zaskrbljenost. Če govorimo o strahu, anksioznost »pripravi« naše telo na beg ali boj, povzroči hitrejše bitje srca, boljšo prekrvavitev mišic in poveča aktivnost možganov.

V isti kategoriji: