Trgovine: Vse za šport

Napihljiva igrala
http://www.kenguru-slo.com/
Prodaja in izposoja napihljivih igral, kot so trampolini, tobogani, zorb žoge po ugodnih cenah. Obiščite spletno stran za več informacij.

Fitnes oprema
http://www.wellneo.si/fitnes-oprema/
Fitnes oprema, fitnes naprave in ostali pripomočki za fitnes, vzdrževanje telesne teže in telesne kondicije. Najboljša fitnes oprema po ugodni ceni.

Oblačila za šport
http://www.blokada.si/fox-racing-c-102.html
Moška, ženska in otroška oblačila priznane blagovne znamke Fox racing. Če se tudi vi radi oblečete športno, je Fox racing namenjen prav vam!

Športna prehrana, fitnes oprema – Bodifit trgovina
http://www.bodifit-trgovina.com
Bodifit trgovina Bodifit trgovina ponuja športno prehrano, prehranska dopolnila, bio dopolnila, vadbene pripomočke in še kaj. Nudimo tudi svetovanje s področja fitnesa in skupinskih vadb in osebnega trenerstva.

Športna prehrana
http://www.pas.si
Pri podjetju PAS je na voljo sam vrh ameriških, kanadskih in angleških proizvajalcev na področju, ki ga imenujemo športna prehrana oz. prehranska dopolnila.

Beljakovine
http://www.pas.si/misicna-masa/beljakovine-proteini
Visit the rubric albumens for quality albumen supplements. Obiscite rubriko beljakovine na spletnem mestu Pas.si s prehranskimi dodatki za vas.

Lipo 6x
http://www.pas.si/hujsanje-in-definicija/fat-burner/42-lipo-6x
Lipo 6X je novi kralj med fat burnerji in zmagovalec leta 2009! Najnaprednejši izdelek, za kurjenje maščobe oz. fat burner na svetu! Lipo 6x na Pas.si

Fitnes oprema za dom, športna oprema trgovina – Horizon Fitness
http://www.horizonfitness.si
Horizon Fitness je v svetu fitnesa uveljavljena blagovna znamka za oblikovanje, inovacije in kakovost, ki s svojo kvaliteto povečuje svoj tržni delež. Številni oblikovalci in produktni vodje vedno znova razvijajo inovativne in privlačne izdelke za domačo vadbo, hkrati pa, v skladu z najvišjimi standardi, tudi redno spremljajo kakovost športnih naprav.

Blokada.si
http://www.blokada.si/motocross-oprema-c-50.html
Kvalitetna motocross oprema za profesionalnce in amaterje. Čelade, ščitniki, dresi in vsa druga motocross oprema, ki jo potrebujete za ta šport.

Vrhunsko sobno kolo
http://www.liveactive.si/fitnes-oprema/sobno-kolo
Sobno kolo vam priskrbi splošno kondicijo, okrepi noge, ščiti sklepe in hrbet. Sobno koloje idealno za gibanje v udobju svojega doma.

V isti kategoriji: