Otroške trgovine

Nova francoska otroška trgovina ORCHESTRA
http://www.orchestra.si/
Orchestra je priznana francoska znamka za dojenčke, malčke, dečke in deklice, torej za otroke v starosti od 0-14 let. V Evropi je poznana že od leta 1995, od februarja 2011 pa jo lahko spoznate tudi v Sloveniji. Kolekcija obsega več tematskih sklopov, v katerih se oblačila med seboj dopolnjujejo v lepih barvnih odtenkih in vzorcih, saj je prav Orchestra poznana po živahnih barvah in lastnih kreacijah. Orchestrin moto je : ” obdržite otroka v svetu mode” Prepičajte se sami!

Zunanja igrala
http://www.hutko.si/zunanja-igrala
Zunanja igrala vseh vrst! Otroške hiške, tobogani in ostala zunanja igrala s certifikatom. Zunanja igrala Hutko so najbolj primerna za razvoj otroka.

Otroška trgovina Eko-baby.si
http://www.eko-baby.si
V otroški trgovini www.eko-baby.si boste našli izdelke najboljše kvalitete in otroku ter okolju prijazne proizvode iz BAMBUSA in EKOLOŠKEGA BOMBAŽA. Med drugim vam nudimo: najboljše PRALNE PLENICE Totsbots in Wonderoos; OTROŠKA OBLAČILA iz certificiranega ekološko pridelanega bombaža; pripomočke ZA PREVIJANJE; ODEJE IN BRISAČE iz visokovpojnega naravnega bambusa; KOPALNE PLENICE; PREKRIVNE hlačke; HLAČKE za trening; ročno izdelkane COPATKE; otroško organsko kozmetiko PurBabies.

Poganjalci
http://www.poganjalci.si
Poglejte si predstavitve lesenih poganjalcev različnih proizvajalcev. Od cenovno ugodnih poganjalcev First Bike, pa do izjemno kakovostnih in lepo oblikovanih lesenih poganjalcev Early Rider. Predstavljeni so tudi proizvajlaci Kiddimoto, Wheely Bug, Wishbone, Radio Flyer in Skipper Toys.

Igrala
http://www.hutko.si/igrala
Otroška igrala za najmlajše in malo starejše. Hutko igrala nudijo zanimivo okolje in omogočajo razvoj domišljije. Igrala so koristna za razvoj otroka.

Otroška trgovina Kikilina.si, otroška oprema in igrače za najmlajše
http://www.kikilina.si
Otroška trgovina Kikilina vam ponuja izdelke za najmlajše. Prodajamo izdelke priznanih blagovnih znamk Noukies, Lilliputiens in Bibi. Otroška oprema in igrače so vrhunske kakovosti, prijaznih in nežnih materialov. Ponujamo tudi darilne bone, ki so primerni za darilo.

Poganjalci – majhna kolesa za otroke
http://www.chebeltza.com/facebook-poganjalci.html
Poganjalci so majhna kolesa, s katerimi se malčki naučijo obvladovati ravnotežje na precej lažji, bolj zabaven ter predvsem manj boleč način, kakor smo to počeli mi v njihovih letih. Poganjalec je najboljši pripomoček za učenje obvladovanja ravnotežja, kdajkoli! To novo “prvo kolo” bo vašega malčka vabilo na prosto, in mu pomagalo obvladovati ravnotežje med neizmerno zabavo!

Zunanja igrala – Hutko
http://www.hutko.si/zunanja-igrala
Zunanja igrala so naprave in pripomočki namenjeni igri otrok na prostem. Zunanja igrala Hutko so oblikovana dovršeno, hkrati pa tudi izredno funkcionalno.

V isti kategoriji: