Novice

Hišni zdravnik, revija o zdravju
http://www.hisnizdravnik.si
Hišni zdravnik,revija o zdravju in zdravem načinu življenja. Vsak mesec tri bolezni od A do Ž. Sestavite si svoj medicinski vodnik. V vsaki številki 10 strani testov in vaj preverjanje in izboljšanje zdravja. Nasveti za zdravo bivanje in prehrano

Zbrane Novice
http://www.zbranenovice.co.nr
Skupek novic s slovenskih medijev. Omogoča hiter in enostaven pregled, z malo brskanja, kar je v današnjem času zelo koristno.

Aktualne Novice
http://aktualne-novice.info/
Aktualne Novice je nova spletna stran za vse tiste, kateri želijo sveže informacije iz celega sveta in pa seveda lokačlne novice, katere se ne berejo vsepovsod. Pišite nam svoje predloge in vaše lokalne novičke.

Sončne elektrarne in celice
http://www.lepotainzdravje.net/soncne-elektrarne-in-celice/
Sonce je in tudi bo še naprej glavni vir energije. Ljudje pogosto pozabljamo nanj, na vir, ki nam ga je podarila mati narava. Kako pa sploh lahko izkoristiti za vir? Načinov je mnogo, v tem članku vam bom predstavil dva, in sicer izkoriščanje sončne energije s pomočjo celic ali fotovoltaične celice. Pri sončnih celicah gre v bistvu za to da pretvarjajo sončno energijo v nam koristno in uporabno električno energijo.

Imate radi muce?
http://www.svetlana.si/?p=3163
V Zavetišču Horjul se je, zaradi različnih razlogov, zbralo skoraj 90 mačk. To je ogromen zalogaj tudi za kakšno večje zavetišče, za manjše pa še toliko bolj. Zakaj se je toliko mačka nabralo, pravijo na spletni strani Zavetišča Horjul takole, ker: – jih imamo zelo radi, – ker imamo počasi dovolj znanja, da smo takšno število lahko sprejeli, pa se še vedno počutijo dobro in so ostale zdrave, – smo jim želeli dati priložnost, da najdejo svoj dom.

Tv spored
http://www.pavza.com/tv-spored
Tv spored za RTV, Pop TV, Kanal A, TV 3 in druge. Tv spored za danes sedem dni vnaprej in možnost spremljanja v živo! Pavza.com – pavza, ko si jo zaželite!

Sončne celice in sončne elektrarne Bisol
http://www.soncne-elektrarne.eu/soncne-elektrarne
Kaj sploh so sončne celice? Sončno celico sicer srečamo tudi pod imenom fotovoltaična celica. Gre za napravo, ki sončno energijo s pomočjo elektronov pretvori v elektriko. Te sončne celice pa nam dajo več energije, v kolikor so pravokotno usmerjene proti sončni svetlobi. Poznamo tudi več vrst sončnih celic, na primer monokristalne, polikristalne in amorfne sončne celice. Sončne celice so vam mogoče znane tudi iz preprostejših naprav, kot je recimo kalkulator.

Odklep aparatov
http://www.vsezadom.net/odklep-aparatov/
iPhone odklep je zelo enostavna stvar, ki vam jo izvedejo strokovnjaki, ki se s tem ukvarjajo. Poleg tega, da vam telefon odklenejo pa vam lahko programirajo tudi, da vam sprejema plačljive aplikacije iTunes zastonj, kar pomeni, da če boste želeli prenesi glasbo na vaš telefon, ki ima ceno na primer 2,30 evra, prenesli zastonj.

V isti kategoriji: