Podjetniške spletne strani: Turizem

Slovenia holidays
http://www.sloveniaholidays.org
Informacije o Sloveniji in počitnicah v Sloveniji v angleškem jeziku. Opisani so osnovni podatki o Sloveniji, kraške jame, terme, slovenska vina, obala.

Avtokamp Straško
http://novalja.bravepages.com/strasko/auto-kamp-strasko.html
Avto kamp Straško nahaja se v neposredni bližini Novalje, v senci dalmatinskega hrasta, borovcev in oljk, na plaži dolgi 2000 metrov. Idealen kraj za družinski dopust, športne aktivnosti in zabavo.

Adria24.si Turistična agencija
http://www.adria24.si
Adria24 je specializirana potovalna agencija za območje Hrvaške, ki ponuja apartmaje, hotele, počitniške hiše, turistična naselja ter kampe na Hrvaškem. Na spletni strani je na voljo bogata izbira hotelov, počitniških hiš in apartmajev, na voljo pa so tudi opisi turističnih destinacij na Hrvaškem ter koristni nasveti za vse, ki se odpravljate na počitnice na Hrvaško.

Najem avtodoma
http://www.najem-avtodoma.info/
Koristni podatki in nasveti o avtodomih. Da bo najem potekal gladko in brez težav.

Apartmaji Novalja
http://novalja.bravepages.com
Občutite šarm in toplino paške lepotice in se sprostite v intimnem zavetju apartmajskega naselja Toreta Novalja.

Apartma on net
https://www.apartma-on.net/
Direktni stik z lastniki apartmajev, hotelov, motelov, kampov, vil, počitniških hiš, kampov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni, Avstriji, Črni gori… Najcenejše počitnice, brez provizij turističnim agencijam.

Andamea – catering, pogostitve, gostinstvo
http://www.andamea.si
Za vas opravimo storitve catering -a po vaših željah in zmožnostih: coctail party, hladni ali hladno-topli bife, poroke, kosila, večerje, druge pogostitve, catering. Vabimo vas tudi v Cafe Ažbe, ki se nahaja v osrčju prestolnice v prvem nadstropju Narodne galerije; ali pa v restavracijo v 6. nadstropju Cankarjevega doma. Obiščite nas!

Lovište
http://www.lovište.com
Lovište je majhno turistično mesto na polotoku Pelješac. Lovište je eno izmed mest z največ sončnega vremena na Jadranu.

Planinski dom na Kisovcu (1275m)
http://www.kisovec.si
Planinski dom na Kisovcu je odprt celo leto, v njem pa dobite odlično hrano. Planina Kisovec je najdostopnejši del Velike planine. V okolici doma na Kisovcu vam nudijo možnosti za različne vrste športnih aktivnosti, v koči pa je tudi 55 prenočišč.

Rogla
http://rogla.kam.si
Rogla je ena najboljših turističnih lokacij v Sloveniji, zato je prav, da jo pobliže spoznamo. Rogla je kraj in vzpetina, ki sodi med najpomembnejše na Pohorskem hribovju.

Smučanje
http://www.odisej.net/si/katalogi/smucanje
Ugodno smučanje v Avstriji, Italiji, Franciji, Sloveniji in Bosni.

Rogla Hotel
http://www.roglahotel.com/
Na spletni strani Rogla hotel predstavljamo Roglo in okoliške kraje.Danes je na Rogli urejenih 10 smučarskih prog, različnih zahtevnostnih stopenj, na smučeh pa je mogoče teči na več kot 25 kilometrih urejenih prog. Tu je tudi moderno zimsko letno športno središče, ki obsega športni stadion, ki je zaradi lege na 1500 metrih nadmorske višine pravcata posebnost. Urejena so igrišča za tenis, košarko, nogomet in odbojko, možno je tudi adrenalinsko sankanje.

Silvestrovanje naj bo vaše novo leto nepozabno
http://www.izleti-potovanja.com
Silvestrovanje je magičen čas, zato poskrbite, da ga boste preživeli v izbrani družbi in eni izmed sanjskih lokacij. Naj bo vaše novo leto nepozabno!

Potovanje Kolumbija
http://www.shappa.si
Preprosto drugačna potovalna agencija. Ste pripravljeni na avanturistična potovanje po Južni Ameriki (Kolumija, Venezuela, …)? Potem smo pravi naslov za vas. Udeležite se naših avanturističnih potovanj po Kolumbiji.

Ob reki Kolpi
http://www.svetlana.si/?p=2227
Na izletu po Beli krajini smo se ustavili tudi ob reki Kolpi. Bila sem prijetno presenečena nad lepoto Kolpe in urejenostjo njenega nabrežja, saj je prava rečna riviera s kopališči in kampi ob njej.

Tri fare
http://www.svetlana.si/?p=2281
Tri fare se nahajajo v naselju Rosalnice pri Metliki, v Beli krajini. To so tri gotske cerkvice postavljene ena poleg druge, znotraj visokega pokopališkega obzidja. Zakaj so postavili tri cerkvice na enem mestu še ni v celoti pojasnjeno

Apartmaji Novalja – otok Pag
http://novalja.bravepages.com
Občutite šarm in toplino paške lepotice in se sprostite v intimnem zavetju apartmajskega naselja Toreta Novalja.

Pohorje
http://pohorje.kam.si/
Čudovit razgled na okolico, ki se ponuja iz marsikatere točke ali vrha, je pomemben razlog, da bi obiskali Mariborsko Pohorje. Pohorje leži ob vzhodnem robu Alp, na meji s Panonsko nižino. Vse več je turistične ponudbe, ki vsako leto pritegne več gostov. Pohorje je zelo dostopno za obiskovalce, saj nanj peljejo neštete pešpoti in asfaltirane ceste.

Penzion pod Lipo
http://www.penzion-podlipo.com
Penzion pod Lipo: Ljubljana Vacation, Youth Hostels & Hotels

Apartmaji Hrvaška, Slovenija | Turist On Net
http://www.turist-on.net
Ugoden najem apartmajev in sob na Hrvaškem in v Sloveniji. Nizke cene, brez provizij, direkten kontakt z lastnikom!

Kuba last minute
http://www.potujnekam.com/
Kuba – čudovita Kuba te vabi s svojimi dolgimi peščenimi plažami, salsa ritmi in prijaznimi domačini. Naj bo KUBA tvoja naslednja eksotična destinacija.

V isti kategoriji: