Steze za frnikole Hubelino – zabavna in ustvarjalna igrača

Ne veste, kaj podariti otroku za rojstni dan, za božič ali kakšno drugo priložnost? Lahko vam prišepnemo, da Miklavž, Božiček in Dedek Mraz zelo radi nakupujejo v otroški spletni trgovini chebeltza.com, kjer so vam med drugimi odličnimi igračami na voljo tudi steze za frnikole Hubelino. Ta zabavna in ustvarjalna igrača predstavlja super darilo za otroke, ne glede na to, ob kateri priložnosti jim jo podarite, zato jo bo vsekakor vesel prav vsak otrok.

Ustvarjanje lastne proge izboljša prostorsko predstavo in kreativnost

Steze za frnikole Hubelino so sestavljene iz več različnih elementov, ki jih otrok sestavi v svojo lastno progo, po kateri nato spušča kroglice oziroma frnikole. Tako se otrok nadvse zabava že med samim sestavljanjem, ob tem pa uri tudi fino motoriko ter se uči različnih fizikalnih zakonitosti.

Hubelino kocke, so kocke kompatibilne z Lego DUPLO
Prikaz steze za frnikule podjetja Hubelino

S kockami in progami Hubelino otrok tako med igro izboljša svojo kreativnost, logično razmišljanje in prostorsko predstavo. Nato pa po stezi spusti eno od barvitih frnikol oziroma malo večjih kroglic, ki je priložena paketu, ter se ob tem še bolj zabava.

Didaktična igrača, ki spodbuja logično razmišljanje

Hubelino kocke so na razpolago v številnih verzijah. Na voljo so tako čisto osnovni kompleti, ki so namenjeni mlajšim otrokom, kot večji kompleti s številnimi dodatki, ki jih je možno sestaviti v bolj ali manj zapletene in zanimive proge, po katerih bo žogica oziroma frnikola morala premagati številne ovinke in druge ovire, da bo prišla do svojega cilja.

Steza za frnikule Hubelino
Steza za frnikule Hubelino – 106-delni začetni komplet

Sestaviti tako progo od otroka terja kar nekaj logičnega razmišljanja, kar pomeni, da gre za didaktično igračo, s pomočjo katere se lahko otrok tudi kaj novega nauči.

Spuščanje frnikol ali kroglic po progi Hubelino je zelo zabavno!

Kocke in steze za frnikole oziroma kroglice Hubelino pa niso le poučne, ampak tudi nadvse zabavne! Gre namreč za igračo, ki jo otroci enostavno obožujejo. Všeč so jim že lepe pisane barve, s katerimi so pobarvane kocke in različni elementi za sestavljanje proge, pa tudi njihove oblike, seveda pa uživajo tudi v igri z njimi in različnih možnostih, ki jih ta ponuja.

Steze za frnikule Hubelino

Iz njih je namreč možno sestaviti res raznolike steze za frnikole, spuščanje teh po stezi pa je nekaj, kar otroci enostavno obožujejo, zato se te igre ne bodo naveličali tako zlahka.

Kakovostna igrača, pobarvana z jedilnimi barvami

Hubelino je blagovna znamka, ki jih lahko popolnoma zaupate, saj so njihove igrače res zelo kakovostne. Ne le, da gre za izredno didaktične in ustvarjalne igrače, ampak gre za igrače, ki so prijazne do okolja in do vaših otrok. Pobarvane so namreč s popolnoma neškodljivimi jedilnimi barvami, zato jih bo vaš otrok lahko uporabljal brez skrbi. Poleg tega pa so izdelane iz izredno močne plastike, zaradi česar so zelo trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo. To pomeni, da jih bo vaš otrok lahko uporabljal znova in znova oziroma da jih bodo za njim lahko uporabljali še drugi otroci, saj gre za zelo trajno igračo.

Kocke Hubelino se lahko kombinirajo s kockami Lego Duplo

Najboljše od vsega pa je, da se kocke Hubelino in vse steze za frnikole tega proizvajalca, lahko kombinirajo tudi s kockami Lego Duplo. To pomeni, da lahko z njimi nadgradite komplete kock, ki jih že imate doma. Če se jih je vaš otrok že nekoliko naveličal ali pa je igro z njimi prerastel, je čas za nakup steze za frnikole Hubelino, saj bo z njeno pomočjo lahko otrok kocke Lego Duplo uporabil na nov način ter se ob tem izredno zabaval. 

Igralne plošče Lego Duplo lahko uporabite kot podlago za gradnjo stez za frnikole Hubelino, same kocke Lego Duplo pa kot podporne stebre za steze, ki bodo tako lahko še bolj razgibane. Seveda pa v ta namen lahko uporabite tudi kocke Hubelino in vse ostale kompatibilne kocke, kar omogoča veliko različnih možnosti kombiniranja.

Poskrbite za zabavo s kakovostnimi didaktičnimi igračami!

Zabavne didaktične igrače so igrače, ki spodbujajo otrokovo učenje novih spretnosti ter hkrati nudijo užitek ob igri. Kocke in igralne steze za frnikole Hubelino omogočajo prav to, zato predstavljajo kakovostno igračo, ki se jo splača kupiti. Če ne veste, kaj podariti vašemu otroku kot darilo, vam Hubelino ponuja odgovor – z nakupom ene od njihovih stez za frnikole namreč zagotovo ne boste zgrešili!

Spet in spet – Hubelino ostaja (za nekatere pa postaja) ena najbolj zabavnih igrač! Izdelava poti, tunelov, skokov,…

Objavil/a chebeltza.com dne Petek, 25. oktober 2019

V isti kategoriji: