Vse funkcije avtomobilske prestavne ročice

Pri izbiri nove prestavne avto ročice mnogi vozniki dajejo prednost predvsem zasnovi, prav tako njenemu izgledu. Na voljo so različni slogi prestavnih avto ročic. Izbirate lahko med povsem preprosto oblikovanimi, ki so najpogosteje v obliki krogel, prav tako med tistimi, ki so v obliki biljardnih palic.

Seveda je izgled drugotnega pomena. Precej bolj kot zunanja podoba je pomembno, da je prestavna ročica za avto povsem primerna glede na tip oziroma model avta. Pri izbiri je treba posebno pozornost nameniti načinu prestavljanja z vzvratno vožnjo. Za nekatere modele avtomobilov je namreč značilno, da imajo prestavljanje z dvigom navzgor. Spet drugi pa s potiskom navzdol. Lahko rečemo, da je univerzalna prestavna ročica za avto pogosto najboljša možna izbira.

Materiali prestavne ročice za vozila

Pri izbiri prestavne avto ročice preverite tudi, iz kakšnega materiala je izdelana. Na voljo so modeli različnih materialov. Običajno pa je njeno ogrodje narejene iz kakovostne aluminijeve zlitine, lahko tudi celo iz karbona.

Prestavna ročica za avto

Njen vrhnji del je pogosto narejen iz plastike ali pa iz kakovostnega usnja. Ta je izjemno prijeten in mehek na dotik, prav tako zelo vzdržljiv oziroma trpežen.

Vedno dobrodošla dodatna oprema za avto

Medtem ko so nekateri deli za avto obvezni in brez njih vožnja sploh ne bi bila mogoča, pa obstaja vrsto izdelkov, ki niso tako obvezni. Namenjeni pa so predvsem temu, da je vožnja lahko še bolj udobna in prijetna, morda tudi varnejša. To je dodatna oprema za avto, ki se lahko namešča tako v notranjost kot zunanjost vozila.

Silux avtodeli po super ceni

Na kaj najprej pomislite, ko rečemo dodatna oprema za avto? Tisti, ki veliko potujete, ste verjetno najprej pomislili na strešne nosilce oziroma na strešne kovčke. Ti v zadnjem času na sploh veljajo za najbolj priljubljeno dodatno opremo avtomobilov.

V isti kategoriji: