Zakaj je spletna trgovina Withcar odlična izbira?

Spletno nakupovanje je postalo del našega življenja. Morda nekateri od nas pogosteje nakupujemo preko spleta kot pa v klasičnih trgovinah. Razlogov, zakaj nam je bolje kupovati preko spleta, je nešteto veliko. Eden od njih so tudi številne vrhunske trgovine z bogato ter pestro izbiro izdelkov ter storitev vseh vrst.

Preko spleta lahko kupujemo že skorajda vse. Vse bolj priljubljeno je tudi nakupovanje vsega, kar potrebujemo za svoja prevozna sredstva. Številni spletni uporabniki bi nam zagotovo priporočili spletno trgovino Withcar. Ta nam ponuja številne praktične dodatke ter opremo za naše jeklene konjičke. Nosilci za bicikle, ki jih podrobneje predstavljamo v nadaljevanju, so samo ena od številnih vrhunskih izbir, ki čakajo tudi na vas.

Avtomobilski nosilci za bicikle iz lahkega aluminija

Eden od najbolj priljubljenih izdelkov spletne trgovine Withcar so zagotovo nosilci za kolesa. Kolesarjenje je že nekaj časa ena od vodilnih športnih aktivnosti, s katero se ukvarja že skorajda vsak izmed nas. Ker je tovrstna oblika športa primerna tudi v času dopustniških dni, kolesa pogosto odpeljemo s seboj na morje oziroma na ciljno lokacijo našega počitnikovanja. Poleg številne in obsežne prtljage moramo s seboj na pot odpeljati še bicikle. Na misel nam najprej pride, da bi jih med vožnjo spravili kar v prtljažnik, toda kaj kmalu ugotovimo, da v njem ne bo prostora za vso opremo, ki jo še nameravamo vzeti s seboj. Odlična rešitev v takem primeru so kakovostni avtomobilski nosilci za bicikle.

Withcar nam ponuja nosilce, ki so oblikovani na način, da lahko vanje pritrdimo kolesa različnih tipov in velikosti. Izdelani so iz zelo trpežnega materiala in priljubljenega lahkega aluminija. Omogočajo nam trdno pritrjevanje na streho ali strešni prtljažnik.

Enostavna in hitra montaža

Dele in vso ostalo opremo, ki jo nameščamo na naša vozila, je včasih prav težko namontirati. Pri njihovi montaži zato pogosto potrebujemo številna dodatna navodila, neredko pa tudi pomoč izkušene osebe. Povsem drugače pa je z izdelki, ki jih najdemo v spletni trgovini Withcar. Prav vsa sredstva, ki so namenjena našemu jeklenemu konjičku, so zasnovana tako, da je tudi njihova montaža zelo enostavna in hitra. Pri montaži bomo svoja kolesa, ki jih bomo vzeli s seboj na pot, lahko trdno vpeli vanja. Četudi bodo naše obremenitve in zaviranja večja, bodo naša kolesa ostala na svojem mestu. S tem bomo preprečili morebitno škodo na kolesu in tudi na strehi našega avta.

Komplet nosilcev za kolo Nordrive

V kompletu nosilcev za kolo, ki ga lahko naročimo v spletni trgovini Withcar, je nosilec za kolo Nordrive, navodila za enostavno montažo, varnostni sistemi s ključi, orodje in material za montažo ter certifikat s 5 letno garancijo.

Z nabavo kompleta nosilcev za kolo bomo v rokah imeli nadvse kakovostne aluminijske nosilce za kolo, ki so kompatibilni z vsemi strešnimi nosilci, ne glede na vrsto blagovne znamke. Naša pridobitev bodo tako odlična rešitev za prevoz koles tudi na zelo dolge razdalje. Nosilnost takih nosilcev je 15 kilogramov.

Nosilci za bicikle so v spletni trgovini ves čas na zalogi. Njihov rok dobave je zelo kratek. Na dom jih lahko dobimo že v roku enega ali dveh dni.

Še drugi priljubljeni izdelki

Omenili smo, da so tipski strešni nosilci za avto samo eden od nadvse priljubljenih izdelkov, ki nam jih ponuja Withcar. Poleg tovrstni izdelkov na tem mestu lahko izbiramo še med drugo bogato vrsto izdelkov, ki nam omogoča, da se lahko v svojem vozilu počutimo varno, udobno in prijetno.

Tipska ponudba gumijastih tepihov, tekstilnih preprog, korit, snežnih verig, senčnikov, pokrival proti toči, strešnih nosilcev, avtomobilskih strešnih kovčkov, zračnih odbojnikov, zaščitnih nalepk za odbijač, zaščite pragov, nosilcev smuči, zaščitne podloge za tovorna vozila, zaščite naslona leve noge, zaščite platišč, delilne mreže, pokrivala ta avto ter plastične zaščite odbijača je bogata in široka.

Gumijasti tepihi za avto so naš domači izdelek podjetja Gledring. Narejeni so po zelo natančnih merah prevoznih sredstev. Imajo visoke robove, ki omogočajo najboljšo zaščito tal v avtu. Opremljeni so z originalnimi pritrdilnimi čepi. Z njihovo pomočjo se preproge v avtu ne premikajo prosto. Narejeni so iz materialov, ki so za človeka zelo prijazni. Posledično so tepihi prijetnega vonja. Ne vsebujejo nikakršnih strupenih primesi. Tepihi Gledring ustrezajo vsem direktivam in zakonom v avtomobilski industriji.

Izdelki edinstvenega dizajna

Številni izdelki spletne trgovine Withcar pa se ponašajo še z edinstvenim dizajnom. Med njimi so tudi nosilci za bicikle, ki v tem trenutku veljajo za enega od najbolj iskanih in prodajanih izdelkov spletne trgovine.

Moto oprema – tu si lahko ogledate veliko izbiro opreme za motoriste: motoristične torbe, motoristični kovčki, motoristična komunikacija… Preberi več …

V isti kategoriji: