Izbira ustreznega pudra za vašo kožo

Akne in druge številne nepravilnosti na koži najpogosteje povzročajo nepravilna prehrana in zaprti prostori. Ravno zato je treba najti povsem varen puder za prekrivanje tovrstnih nepravilnosti. Še posebej se varni pudri priporočajo za osebe, ki so nagnjeni k aknam. Takšne osebe morajo nujno izbrati nekomedogeni in dermatološko testiran puder. Ta vrsta pudrov namreč sledi dermatološkim standardom. Posledično so prava izbira.

Kakovostno izbran puder priznane blagovne znamke je glavni zaveznik mastne in k aknam nagnjene kože. Prednosti takšnega pudra so torej nekomedogena formula, ki ne povzroča mašenja por. Prav tako omogoča, da koža dobro diha. Vsebuje sestavine, med katerimi najdemo tudi salicilno kislino ter eperulin. Obe vrsti sestavin sta znani po tem, da učinkovito zmanjšujeta nepravilnosti. Obenem dan za dnem pomirjate kožo.

Puder v primeru temnih lis ter podočnjakov

Zelo pogosto vprašanje kupcev je, kateri puder je najbolje izbrati v primeru temnih lis ter podočnjakov. Takšne težave lahko na najučinkovitejši način v kratkem času odpravite z izbiro kakovostnega korektivnega tekočega pudra priznanega proizvajalca.

Puder Revolution
Revolution puder v prahu

Takšna vrsta pudra namreč vsebuje visoko koncentracijo pigmentov ter sredstev, ki imajo učinek mehkega fokusa. Vse to vam zagotovi zmogljivo korekcijo vaše polti.

Lahka tekstura korektivnega pudra se preprosto razmaže ter koži zagotovi povsem naravni videz.

Finalistke med paletkami senčil

In katera paleta s senčili je za vas najboljša? Odgovor na to vprašanje vsekakor ni preprost. Zagotovo imate v mislih vsaj dve finalistki med paletkami. Strastne ljubiteljice make upa na sploh rade posegajo po paletkah odličnih proizvajalcev, ki pa so cenovno nekoliko dostopnejši.

Video: Kako uporabiti senčilo – Nasveti in triki za začetnike!

Finalistke med paletkami senčil so nastale pod okriljem blagovne znamke Catrice, Lovely, NYX, Revlon in zagotovo bi se našla še kakšna.

V isti kategoriji: