Podarimo moško uro kot darilo najbližjim

Včasih so bile moške ročne ure zelo drage in težko dobavljive. Dandanes lahko na spletnih straneh najdemo obilico izjemno kvalitetnih, a cenovno ugodnih ur, ki so primerne za vsakega moškega. Splet ponuja tudi širok nabor ženskih ročnih ur, ki so lahko elegantne, poslovne ali športno elegantne.

Moške ročne ure
Dandanes lahko na spletnih straneh najdemo obilico izjemno kvalitetnih, a cenovno ugodnih ur

Nova moška ura za poslovneže

Včasih so bile smatrane kot poslovne moške ure samo tiste, ki so bile robustne in narejene v stilu jekla, da so posnemale ameriške ročne ure. Dandanes pa kot poslovno elegantne moške ročne ure uvrščamo vse, ki se stilsko ujemajo z obleko in obutvijo. Moški se tako velikokrat odločijo za kombinacijo črnega ali rjavega usnjenega paščka ter črne številčnice s srebrnimi številkami. Moški, ki prisegajo na izključno črnino pa imajo možnost nakupa povsem črnega časomera, s črno številčnico in črnimi kazalci.

Preberite si še naslednji članek: Smešne majice za še mikavnejši outfit

Smešne majice se odlično obnesejo tudi na dogodkih, kot sta fantovščina in dekliščina.

Športno elegantne moške ročne ure za vsakdan

V kolikor želimo podariti športno elegantno moško uro, ki bo namenjena tako nošenju v službi, kot nošenju v prostem času, pa izberimo silikonske paščke. Silikonski pasovi na moški uri so odporni na udarce, vodo in prah. To pomeni, da se ne bodo hitro strgali ali opraskali. Silikonske ročne ure so tudi primerne za tek ali hojo, kjer se bolj izdatno potimo. Ura se ne bo med aktivnostjo pokvarila ali uničila. Športno elegantne so tudi digitalne različice, ki omogočajo tudi merjenje časa. Nekatere tudi spremljajo srčni utrip.

Športno elegantne ure
Športno elegantne ure so tudi digitalne različice, ki omogočajo tudi merjenje časa.

Robustne ali majhne zapestne ure?

Dandanes so za moškega primerne tako bolj robustne, kot manjše moške ročne ure. Izbira je odvisna od stila oblačenja. V kolikor moški nosi samo poslovna oblačila, so najbolj primerne klasične ure v jeklenem srebrnem ali zlatem stilu. Taki modni dodatki izžarevajo moč, dominantnost in sposobnost. Manj robustne ure so bolj primerne za pisarniško delo, kjer moški opravlja veliko dela na računalniku. Takemu stilu se podajo manjši in manj masivni časomeri, ki ne obremenjujejo zapestij med delom na računalniku.

Kvalitetne ženske ure za vsakodnevno nošenje

Na spletni strani https://rocneure.si/ je možno najti izjemno širok nabor ženskih ročnih ur z različnimi motivi. Tudi cvetlične in pisane ure so primerne za poslovno okolje. Še posebej, če živobarvno številčnico kombiniramo z živo barvo torbice, čevljev ali srajce. Ženske se odločajo za ročne ure brez številčnic in z zanimivim ozadjem. 

Ženska ročna ura
V kolikor razmišljamo o ženski uri kot darilu, moramo najprej preučiti stil ženske, ki bo prejemnica darila.

Nova ženska ura kot darilo

V kolikor razmišljamo o ženski uri kot darilu, moramo najprej preučiti stil ženske, ki bo prejemnica darila. Razmisliti moramo ali:

  • ima rada rože,
  • ima rada živali,
  • ima rada žive barve,
  • ima rada samo enobarvne kombinacije,
  • so ji všeč analogne ali digitalne ženske ure,
  • ji bo všeč kombinacija ure in zapestnice?

Čim smo preučili stil življenja in oblačenja ženske, ji lahko tudi prek spleta kupimo tako žensko uro, ki jo bo navdušila. Glede na nizke cene novih ur, lahko kupimo tudi dve različni, eno za prosti čas, drugo za službo.

Kombinacija ženske ure in zapestnice

Zelo popularna izbira zadnjega leta je kombinacija ure in zapestnice. Pri tem je pašček tanek, zlat in povečini narejen iz jekla. Številčnica je klasična s črnim ozadjem. Taka ženska ročna ura se poda k vsem barvnim kombinacijam in stilom oblačenja. Jeklo je tudi zelo odporno na udarce in na vsakodnevno nošenje.

Ženske ure za mlajše generacije

Mlajšim ženskam in ženskam z bolj otroškim stilom pristajajo bolj ženske ročne ure z ozadjem iz rož ali živali. Take so primerne za aktivne ženske, ki rade nosijo živobarvne kombinacije. Kot idealno darilo za žensko je kombinacija živobarvne ženske ure in šala ali ogrlice. Veliko moških svoje drage preseneti s kombinacijo bombonjere, tulipanov ali vrtnic za rojstni dan, na katere pritrdi ročno uro z darilnim trakom.

Strogi poslovni videz in ženske ure za službo

Bolj strogi poslovni videz zahteva enobarvne ali dvobarvne kombinacije. Ženske se tako odločajo za nakup ročnih ur v klasični črni, beli, zlati ali srebrni barvi. Številčnica je klasična analogna, kazalci so lepo zaobljeni in ozki, namesto številk pa so nanizane samo črtice, ki nakazujejo ure in minute. Nekatere bolj elegantne ročne ure imajo namesto črtic nanizane bisere, ki nakazujejo koliko je ura. Pri izbiri časomera se izognimo tistim modelom, ki nimajo označenih minut in ur, temveč imajo samo enobarvno ozadje in kazalce. Pri teh urah je težje slediti točnemu času, kar prejemnika darila lahko jezi in odvrne od nošenja. 

V isti kategoriji: