Podjetje AB d.o.o. je vrhunski strokovnjak za trate

Če imate v okolici svojega doma ali nekje v bližini trato, ki jo je potrebno primerno oskrbovati, potem vsekakor potrebujete pripomočke, ki vam bodo pri tem delu tudi pomagali. Verjetno tovrstne pripomočke kupujete na različnih koncih, pri tem pa izgubljate neprimerno veliko časa, ki bi ga raje namenili urejanju vašega območja s travo. Predlagamo vam, da raje obiščite spletno trgovino AB d.o.o.

Vse na enem mestu

AB d.o.o. je podjetje, ki samo sebe poimenuje kar strokovnjaki za trato. Ko boste obiskali njihovo spletno mesto, se boste z njihovo oznako kaj hitro strinjali tudi vi. V svoji spletni trgovini vam namreč ponujajo vrhunske izdelke, ki se navezujejo na vse, kar je povezano z območji, kjer je posejana trava.

Že na vstopni spletni strani vas bodo pričakale izjemno mikavne kategorije. Naj omenimo samo najbolj izstopajoče. To so:

  • seme in gnojila za travo
  • namakalni sistemi
  • kosilnice
  • vzdrževalni stroji
  • vozila
  • ostala oprema

Travno seme in gnojila

Med najbolj iskanimi izdelki na tem mestu so tudi semena za travo in gnojila vseh vrst. Zato veliko spletnih obiskovalcev trgovine AB d.o.o. brska po kategoriji, ki se imenuje travno seme in gnojila.

Gnojilo za novo in mlado travo

V njej se skrivajo še številne podkategorije, ki so vezane tudi na mineralna ter organska gnojila. Vemo, da so tovrstni izdelki ne samo zdravi za človeka, ampak tudi za naše okolje na sploh.

Vrhunski namakalni sistemi

Podjetje skrbi tudi za prodajo vrhunskih namakalnih sistemov, med katerimi namakalni sistem Rain Bird zavzema prav posebno mesto. Poleg tega je med obiskovalci in kupci zelo priljubljen tudi mini kapljični namakalni sistem, ki je namenjen domačemu vrtu. Imenuje se vrtičkar.

Namakalni sistemi

Pod priljubljeno kategorijo pa sodijo še cevi in spojni material, ki je pri namakanju nepogrešljivi material. Prav posebno mesto ima tudi zalivanje Hozelock.

Kosilnice za še tako zahtevno površino

Trgovina AB d.o.o. vam ponuja tudi široko izbiro kosilnic, ki so namenjene košnjam vsem površinam, tudi tistim, ki so nekoliko bolj zahtevne narave. Na svoje spletne police trgovina postavlja kosilnice zelo priljubljenega proizvajalca, ki ni znan samo pri nas, ampak tudi drugje po svetu.

Kosilnice Ransomes Jacobsen so izjemno kakovostne, imajo pa tudi zelo dolgo življenjsko dobo. Trgovina nam nudi tudi prodajo rabljenih in demo kosilnic. Če se odločate za nakup nove kosilnice ali pa rabljene, potem je AB d.o.o. več kot odlična rešitev ter izbira za vas.

Vzdrževalni stroji največjih proizvajalcev in blagovnih znamk

Vsako travnato območje pa vsekakor potrebuje tudi primerne vzdrževalne stroje. Podjetje AB d.o.o. je na svoje prodajne police postavilo vzdrževalne stoje, ki veljajo za produkte vrhunskih proizvajalcev.

Stroj za čiščenje Redexim Verti-Top 1200

Mednje sodijo Redexim, Blec, Ryan, Tructster in Bernhard. Ne glede na to, za katerega proizvajalca oziroma blagovno znamko se boste odločili, boste s kupljeno napravo več kot le zadovoljni. To pa se bo seveda v zelo veliki meri pokazalo tudi na vaših travnatih površinah.

Podjetje, ki opremlja tudi igrišča

Podjetje AB d.o.o. pa je pri nas in tudi drugje po svetu poznano po še eni zelo priljubljeni dejavnosti, in sicer po opremljanju igrišč. V spletni trgovini lahko kupimo vso potrebno opremo, ki je namenjena opremljanju igrišča za golf in tudi igrišča za nogomet.

Lahko torej rečemo, da podjetje AB d.o.o. ponuja prave in več kot odlične rešitve za vse tiste, ki se dnevno in tudi sicer ukvarjajo z urejanjem svojih travnih površin, vrtov ter drugih zelenih območij. Na enem mestu lahko kupimo prav vse, kar potrebujemo za svoje delo, ki je povezano s tovrstnimi površinami, najbolj pa predvsem kadar govorimo o velikih površinah.

Podjetje si vedno vzame čas za posameznika

Kljub temu da se podjetje AB d.o.o. na svojem spletnem mestu zelo natančno predstavi, poleg tega pa tudi vse svoje izdelke ter storitve, ki jih postavlja na prodajne police, pa se vsakemu izmed nas vedno lahko porodi še kako dodatno vprašanje. Podjetje je vsekakor odprto tudi za to.

Njihov kontakt lahko najdemo na vstopni strani spletne trgovine. V podjetje lahko pokličemo ali pa jim vsa svoja vprašanja napišemo kar na mail. V zelo kratkem času nam bodo odgovorili, hkrati pa bomo vljudno vabljeni tudi v njihove fizične prostore. Tam si bomo lahko od blizu ogledali tudi vse večje naprave, ki jih bomo lahko koristno uporabili pri svojem delu na travniku.

Ste vedeli, da je Growbox manjši rastlinjak namenjen indoor gojenju rastlin? Da, odslej obstaja tudi to! Vabimo vas, da si o tem preberete več.

V isti kategoriji: