Trgovina Medigo je več kot le trgovina z izdelki za zdravje

Seznam izdelkov in storitev trgovine Medigo

Trgovina Medigo že skoraj tri desetletja odlično skrbi za zdravje svojih strank ter jim na najučinkovitejši način pomaga tudi v času bolezni. V njenem prodajnem programu se tako nahajajo medicinski in ortopedski pripomočki, sredstva za nego bolnika, izdelki za preventivo ter kurativo, športni program s prehrano in pripomočki, sredstva za nego telesa, na primer kozmetika, aparati.

V odlično založeni prodajalni so prav tako na voljo vrhunska prehranska dopolnila, izdelki za rehabilitacijo in ortopedijo, kompletni programi za nosečnice, porodnice in otroke. Visoko strokovni kader dobro poskrbi za svetovanje in meritev. Omogočajo vam izposojo medicinskih pripomočkov na naročilnice ZZZS, izposojo invalidskih pripomočkov, servis naprav. Ne nazadnje je strokovna ekipa izkušenih prodajalcev zadolžena tudi za oskrbo ambulant, bolnišnic ter zavodov. Zastopajo še tuja podjetja.

Splošna dejstva o medicinskih pripomočkih

V trgovini Medigo so vam torej na voljo vrhunski in povsem varni medicinski pripomočki. Takšen pojem pokriva vse izdelke, ki se koristno uporabljajo za preprečevanje, diagnosticiranje, spremljanje, zdravljenje ter lajšanje bolezni. Prav tako so tovrstni izdelki povezani z okvarami, invalidnostjo, anatomskimi funkcijami, fiziološkimi procesi, z nadzorom spočetja.

Kakovostno zasnovana nepremočljiva zaščitna podloga se lahko pere na zelo visoki temperaturi; tudi do 95 stopinj Celzija.

Ključne prednosti kakovostne zaščitne nepremočljive podloge

Kakovostno zasnovana nepremočljiva zaščitna podloga se lahko pere na zelo visoki temperaturi; tudi do 95 stopinj Celzija. Posebej je izdelana za zaščito ležišča ali sedišča pred mokrenjem. Ker vsebuje bombažno površino, ne draži ter ne škoduje koži. Ne prepušča tekočine, rahlo pa dopušča pretok zraka.

Nepremočljiva podloga je označena kot podloga, ki se med pranjem v pralnem stroju na kateri koli temperaturi lahko sterilizira. Odlično nadomešča podlogo iz čiste gume ali gumiranega platna. Prav tako je higiensko povsem čista ter preprečuje umazanijo. Še posebej je dobrodošla doma, v zdravstvenih domovih, v bolnišnicah, domovih za ostarele, v hotelih, ne nazadnje tudi v različnih prenočiščih. 

V isti kategoriji: