Kaj mora vsebovati vrtna garnitura?

Ko gre za pohištvo, je vrtna garnitura praktična rešitev, ki vam omogoča, da z enim nakupom hitro uredite vrt, teraso ali večji balkon. Kaj pa mora tak komplet vsebovati in kako zagotoviti, da bo dobra izbira tudi glede na praktičnost?

Kompletna garnitura vrtnega pohištva z zofo za velike prostore

Ko govorimo o kompletni vrtni garnituri, običajno le ta vključuje zofo, ležalnik, nizek tabure in mizo. Seveda se lahko velikost takega kompleta spreminja in na to predvsem vpliva zofa, za katero, kot kaže, ni nujno, da je le ena. Pogosto imamo opravka z eno veliko in dvema manjšima ali morda z velikim kotnim delom, ki izgleda res estetsko. Njegova dopolnitev je pogosto naslanjač, še posebej v primeru sodobnega vrtnega pohištva.

Ko gre za pohištvo, je vrtna garnitura praktična rešitev, ki vam omogoča, da z enim nakupom hitro uredite vrt, teraso ali večji balkon.

Vrtna garnitura z mizo

Za tiste, ki bi namesto kavča raje izbrali stole, je na voljo tudi takšna možnost. K stolom običajno spada miza, pogosto raztegljiva, kar omogoča udobno uživanje obrokov med različnimi vrstami dogodkov. Število stolov v takem kompletu je običajno od 6 do 8 kosov, čeprav je možno kupiti tudi večje komplete. Iz istega kompleta lahko kupite tudi manjšo mizico in jo na primer postavite blizu žara.

Mini garnitura za teraso

Nekoliko manjše garniture se bodo dobro obnesle tudi na balkonih v blokih. Seveda je tukaj še posebej pomemben prostor, ki ga imate na voljo. Zato morate pred nakupom natančno določiti, kakšne naj bodo optimalne mere takšnega pohištva, da se lahko prosto gibate po balkonu, tudi ko bo na njem več ljudi. Kot lahko vidite, je za garniture vrtnega pohištva na voljo res veliko rešitev. Zato je izbira odvisna predvsem od prostora, ki ga je treba urediti, da bo potem zadostoval za pogostitev morebitnih obiskov in skupno preživljanje prostega časa družinskih članov.

V isti kategoriji: