Vse, kar potrebujemo za pripravo hrane odzunaj

Nič ni bolj zabavno in sproščujoče, kot če se pridružimo prijateljem in družini pri hrani pripravljeni na grilu. To je najboljši način, da pripravimo meso, kruh in zelenjavo za večji krog ljudi. Pri podjetju Flamula imajo veliko različnih vrst roštiljev, zunanjih kuhinj, plinskih gorilnikov, posod ter grelcev prostora. Za pripravo hrane ali ogrevanje imamo vedno možnost izbrati klasična goriva, kot tudi elektriko ali plin. Poglejmo si ponudbo podjetja Flamula in kako imamo lahko najboljšo izkušnjo žara doma.

Profesionalna izbira žarov in zunanjih kuhinj

Pri podjetju Flamula imajo ogromno izbiro žarov za vse potrebe – zunanje, notranje in prenose žare, ki jih je lahko uporabljati in so vrhunske kvalitete. Priprava hrane na žaru ni samo boljšega okusa, vendar je tudi bolj zdrava, saj zelenjava in meso ohranita več vitaminov in mineralov. To je posebej opazno pri zelenjavi, ki vsebuje velik delež vode.

Žari Flamula

Če imamo veliko prostora, si lahko omislimo zunanjo kuhinjo. Na izbiro imamo cele kuhinje kot tudi samo elemente, kot so grili. Slednji so lahko keramični, plinski ali vgradni. Lahko pa si izberemo komplet s hladilnikom, grilom, omaricami za shrambo hrane in umivalnikom. Sedaj si lahko končno omislimo zunanjo kuhinjo, ki ima vse, kar potrebujemo, da pripravimo odlično hrano za več ljudi.

Veliko dodatne opreme

Podjetje Flamula izdeluje veliko dodatne opreme, ki jo potrebujemo pri uporabi grila. Plinski gorilniki ter različni seti nam olajšajo delo pri pripravi hrane. Tudi, če že imamo žar, si lahko izboljšamo izkušnjo z dodatno opremo.

Tako imamo na izbiro različne več-delne pribore za gril, ščetke za čiščenje, aluminijaste plošče za pečenje in podobno. Če pečemo hrano za več ljudi, imamo na izbiro veliko dodatne opreme, kot so: kamniti pekači za pico, košare za roštilje ter lito-železne plošče za električne roštilje.

Za pečenje v vseh sezonah

Uporaba grila in zunanje kuhinje je mogoče v vseh sezonah. Tudi v bolj mrzlem vremenu lahko gostimo več ljudi in uživamo v odlični hrani. Vse to omogočajo električni in plinski gorilniki, ki jih namestimo v ključne dele naše terase ali hladnih delov hiše. To je odlična rešitev za gostilne, kot tudi za domačo uporabo.

Zakaj kupiti pri podjetju Flamula

Podjetje Flamula so specializirani za zunanjo pripravo hrane. Imamo veliko izbire od prenosnih grilov do velikih, tehnološko dovršenih zunanjih kuhinj. Lahko si opremimo domačo teraso ali lokal s cenovno ugodnimi ter popolnimi rešitvami za najboljši izkoristek prostora in energije.

Spletna trgovina AB d.o.o. vam ponuja široko izbiro travnih semen, gnojil, namakalne sisteme, kosilnice, … S klikom na povezavo boste prejeli več informacij o tem podjetju.

Izvirna darila za pripadnice nežnejšega spola. V prodajnem programu boste našli le najlepša darila za ženske, ki ne bodo pustila ravnodušne nobene obdarovanke. Preberi več …

V isti kategoriji: