Olajšajmo si potovanja z nosilci za smuči

Ko potujemo z avtomobilom, potrebujemo preproste rešitve. Avtomobilski nosilci za smuči nam nudijo praktično in enostavno rešitev. So cenejši kot strešni prtljažniki in z njimi lahko prevažamo smuči vseh vrst in dimenzij. 

Namestimo jih na obstoječe strešne prečke na našem avtomobilu. Skoraj vsi novi avtomobilski nosilci za smuči imajo univerzalen prireditveni mehanizem. To pomeni, da jih bomo lahko namestili na večino vozil. V vsakem primeru pa poskrbimo, da jih pravilno namestimo zaradi naše varnosti in drugih udeležencev v prometu.

Večina modernih nosilcev za smuči uporablja univerzalni prireditveni mehanizem, ki ga bomo lahko namestili na vsako vozilo, ki že ima strešne prečke.

Enostavna tehnologija, ki nam pomaga s prevozom opreme

Vsi nosilci za smuči delujejo po enakem principu; zgornja in spodnja oblazinjena roka drži naše smuči na mestu in jim preprečuje, da bi se med vožnjo premikale.

Avtomobilske nosilce za smuči največkrat najdemo v izvedbi majhnih in velikih modelov
Obstaja veliko različnih modelov avtomobilskih nosilcev za smuči

Kaj pa če nimamo prečk na strehi? Lahko kupimo nosilec, ki ga pritrdimo na kljuko. To pomeni, da bomo lahko nosili smuči na zadnjem delu v pokončnem položaju. 

Različne velikosti za nošenje prtljage na strehi

Avtomobilski nosilci za smuči niso vsi enaki po velikost in po drugih značilnostih. Skoraj takoj bomo opazili, da obstaja več modelov, ki imajo svoje unikatne specifikacije. Najbolj opazno pa bo, da nosilce največkrat najdemo v izvedbi majhnih in velikih modelov.

Nakup dodatnih delov za nosilce

Na spletu obstaja veliko trgovin, kjer bomo našli nadomestne dele za avtomobilske nosilce za smuči. Za najboljšo ponudbo lahko obiščemo spletno trgovino www.withcar.it, kjer bomo našli bogato ponudbo raznovrstne opreme za naše vozilo. Poleg tega je v ponudbi tudi ogromno drugih delov za našega jeklenega konjička, ki so preverjeni za kakovost in od priznanih znamk.

V isti kategoriji: