Majice z napisom za najrazličnejše priložnosti

Zagotovo imate v svoji garderobni omari vsaj nekaj potiskanih oblačil. Če ne drugega, imate majice z napisom, ki so lahko prav zaradi kakovostnega potiska videti še toliko bolj posebne. Seveda pa je obstojnost takšnih izdelkov precej odvisna od materiala in ne nazadnje tudi od kakovosti oziroma vrste tiska. Prav posebej lepe pa so videti majice, ki vsebujejo vezene motive, vzorce ali napise.

Tisk na majice vam pri nas nudijo številna podjetja. Nekatera se izjemno uspešno predstavljajo tudi na spletu. Na njihovih straneh si lahko po svojih merah naročite majice ali kakšen drug tekstil, ki ga nato daste še poljubno potisniti ali pa se torej odločite za vezenje.

Kdaj se ljudje najpogosteje odločajo za printanje majic

Majice s takšnimi in drugačnimi napisi so vam na voljo v najrazličnejših prodajalnah s tekstilom. Kljub pestri ponudbi pa ni nujno, da najdete majice, ki jih želite nositi ob posebni priložnosti. A četudi najdete ustrezen kos, vam prodajalci na primer ne zmorejo zagotoviti večje količine, ki bi si jo želeli.

Za tisk na majice se najpogosteje odločamo, ko je pred nami kakšen sila posebej dogodek. Lahko je to priložnost, ki se praviloma dogodi le enkrat ali dvakrat v življenju. Pri tem mislimo na primer na dekliščino, fantovščino, abrahama, svetovno prvenstvo v kakšni športni dejavnosti in podobno. Tedaj si želimo, da bi večja ali manjša skupina oseb z istimi interesi na sebi nosila enake ali vsaj približno enake majice, jakne ali kaj podobnega.

Majice s takšnimi in drugačnimi napisi so vam na voljo v najrazličnejših prodajalnah s tekstilom.

Izbira napisa na majici

Za tiskanje na majice in druge kose oblačil morate najprej seveda najti primernega ponudnika. Dobro je poiskati takšnega, ki vam na enem mestu ponuja ogromno izbire najrazličnejših vrst tekstila, obenem pa vam ponuja še kakovosten tisk ali pa vezenje. Ko se odločite za velikosti, barve in zasnovo tekstila, je na vrsti izbira napisa in motivov oziroma vzorcev. Na majici je lahko seveda natisnjena tudi kakšna nadvse pomenljiva fotografija.

Verjetno boste na majice za dekliščino dali povsem drugačen napis kot na oblačila, ki so na primer namenjena za navijanje na nogometni prireditvi. Če se le da, pa naj bo napis na vseh majicah čim bolj optimističen, morda tudi zabaven.

Tisk na majice
Printanje majic velja za precej hitro storitev, ki je navadno opravljena še isti dan.

Koliko časa poteka printanje majic

Pogosto se za printanje majic odločimo, ko je že precej pozno. V tem primeru je treba najti nekoga, ki nam bo oblačila po meri izdelal čim prej. Podjetja se seveda med seboj razlikujejo tudi po času, ki ga potrebujejo za tovrstno izdelavo. Po drugi strani pa lahko izdelke v svoje roke dobimo kar nekaj časa prej, če smo pripravljeni za to odšteti kakšen evro več.

Na sploh pa dandanes printanje majic velja za precej hitro storitev, ki je navadno opravljena še isti dan. Je pa res, da je to odvisno tudi od količine majic, ki jih želite naprintati.

Majica z napisom v enem dnevu

Med brskanjem po spletu lahko naletite na ponudnike storitve printanje na majice, ki so pripravljeni za vas produkte izdelati še v istem dnevu. Dobro pri tem pa je, da ste pri naročilu čim bolj jasni, saj si ne boste mogli premisliti, ko bodo izdelki gotovi. Ravno zato je pametneje, da se za takšno storitev odločite nekoliko prej. V tem primeru vam lahko ponudnik omogoči, da vam pred printanjem ostalih kosov na dom pošlje povsem brezplačni vzorec, da si ga nekoliko podrobneje pregledate.

K sreči torej sodobna tehnologija printanja na tekstil in druge izdelke omogoča, da so produkti hitro končani in da je njihov predogled na voljo kar preko spleta ali na daljavo. Ob tem pa je vseeno dobro poudariti, da barvni odtenki na ekranih vedno ne delujejo tako kot v praksi oziroma v živo. Na to pa vas bo tako in tako opozoril tudi ponudnik.

Unikaten potisk majic
Za tiskanje na majice in druge kose oblačil morate najprej seveda najti primernega ponudnika.

Količinski popust na večje naročilo potiskanih majic

Če boste naročili le eno ali dve majici z napisom po svojih merah, verjetno za to ne boste dobili količinskega popusta. Ponudnik storitve bo kvečjemu upošteval, da ste ga pri njem izdelke naročili prvič. Tudi v tem primeru vam lahko pripada kakšen poseben popust, ki pa bo le minimalen, a se vam bo vseeno splačal.

Če pa boste naročili večje število majic za tiskanje, je praviloma v takšno storitev vključenega kar nekaj popusta. Če to velja za vse ponudnike, pa boste morali preveriti kar sami. Če niste prepričani, kar direktno vprašajte izbranega ponudnika za printanje majic.

Kakovosten in ugoden potisk majic
Če boste naročili večje število majic za tiskanje, je praviloma v takšno storitev vključenega kar nekaj popusta

V isti kategoriji: