Wellness skriva zajeten kup aktivnosti in storitev

Wellness storitve so bile nekdaj na razpolago zgolj v termalnih zdraviliščih in hotelih. Dandanes pa je prisoten tudi v apartmajskih hišah, kmečkih turizmih, penzionih. Tudi vse več gospodinjstev se odloča za lastni wellness kotiček v domačem okolju. Za slednje pravzaprav ne potrebujemo prav veliko prostora. To je lahko samo savna z ležalnikom ali pa celotni prostor s savno, masažnim ali kopalnim bazenom, če je na voljo dovolj prostora.

Kljub vsemu pa na wellness še vedno najraje zahajamo kar v termalna zdravilišča, ki so z leti postala izjemno izpopolnjena. Na voljo je denimo storitev wellness vikend za dva ali za večjo skupino oseb.

wellness vikend za dva
Wellness je prisoten tudi v apartmajskih hišah, kmečkih turizmih, penzionih.

V dvoje je najlepše

Wellness vikend za dva si lahko za konec tedna privoščite s svojo ljubljeno osebo. Storitev vključuje številne možnosti, na primer bazen, masažni bazen, savno, solno sobo, najrazličnejše vrste kopeli, meditacije ter druge sprostitvene tehnike, solarij, program zdrave prehrane, doseganje in ohranjanje telesne teže.

V nekaterih wellness centrih so na voljo celo zdravniki. Ti poleg klasičnih medicinskih sredstev pri svojem delu uporabljajo še druge fizioterapevtske metode, denimo hiperbarično terapijo.

Wellness vikend za dva si lahko za konec tedna privoščite s svojo ljubljeno osebo.

Mini in maxi wellness dan za dva

Ena od možnosti je torej, da se odločite za wellness vikend za dva. Lahko pa si prostor v wellnessu rezervirate zgolj za en dan. Na razpolago je na primer mini in maxi wellness dan. Tovrstna storitev je namenjena zlasti tistim, ki želite učinkovito in hitro sprostitev, čas zase ali pa le regeneracijo telesa po napornem delavniku.

Več preberite v članku na povezavi https://www.micka.si/wellness-skriva-zajeten-kup-aktivnosti-in-storitev/

Terme v Sloveniji lahko več kot odlično pribežališče za pare, ki so se ravnokar spoznali ali pa praznujejo pomembno obletnico srečanja. Na voljo so namreč prav posebni paketi za preživljanje časa v toplicah v dvoje. Termalna voda izžareva močno življenjsko energijo in še druge izjemno koristne učinke na vas in vaše telo.

V isti kategoriji: