Termalna voda izžareva močno življenjsko energijo

Termalna voda je nekaterim med vami poznana predvsem po tem, da lahko učinkovito pomaga pri razstrupljanju telesa. Vsekakor pa ima takšna vrsta vode lahko še druge izjemno koristne učinke na vas in vaše telo. Lahko jo kupite v obliki steklenice in jo tako uživate v vsakodnevnem pitju.

Sestava in oblika kažeta na to, da termalna voda izžareva močno življenjsko energijo. Ima izjemno pozitiven ter spodbujevalni vpliv na ljudi. Deluje dobrodejno – tako na psiho kot na ravnovesje med dušo ter telesom.

Voda za izboljševanje biološkega okolja celic

Pri analiziranju termalne vode lahko ugotovimo, da torej lahko zelo dobro pomaga pri razstrupljevanju našega telesa. Zmanjšuje namreč njegovo zakisanost, deluje nežno odvajalno, ne nazadnje pa takšna vrsta vode lahko dobro poskrbi tudi za izboljševanje biološkega okolja celic ter za medcelično komunikacijo.

Termalna voda Laško za ohranjanje dobrega počutja in zdravja
Pijte termalno vodo Laško za številne zdravilne dobrobiti, ki jih prinaša vašemu zdravju. Pomaga pri razstrupljevanju našega telesa in dobro poskrbi tudi za izboljševanje biološkega okolja celic ter za medcelično komunikacijo. (Foto: Thermana Laško, Gloria Koritnik)

Zaradi vseh omenjenih lastnosti jo strokovnjaki zelo priporočajo za pitje. Pijete jo lahko po lastni presoji. V energijskem smislu pa jo je dobro popiti nekje do dva litra na dan. Količina vode naj bo pri tem razdeljena na odmerke, na primer po dva decilitra preko celega dneva. Vodo je najpametneje piti po posameznih požirkih. Preden pa jo popijemo, naj bi jo nekaj časa zadrževali v ustni votlini, saj nam bi tako dosegla boljši učinek.

Uporaba vode v terapevtske namene

Sprva se je termalna voda skozi desetletja dobro dokazovala predvsem pri uporabi v terapevtske namene, in sicer pri balneoterapiji. Novejše raziskave in rezultati pa narekujejo, da se takšna voda lahko tudi pije. Ima namreč zelo kakovostno biopolje, s tem pa posledično dobro vpliva na biopolje organizmov.

Kako dobrodejna je ionska sestava termalne vode, so strokovnjaki potrdili s pomočjo izjemno temeljite kemijske analize.

Thermana vam ne postreže samo z zdravilno vodo

Ko ljudje preberemo številne pozitivne lastnosti, ki jih v naše telo lahko prinaša termalna voda, se verjetno večina od nas vpraša, kje lahko takšno vrsto tekočine dobimo. Ponuja vam jo znano zdravilišče Thermana, ki se nahaja v Laškem. Tam torej lahko pijete laško termalno vodo. Za nakup je na voljo tudi v njihovi kavarnici.

Zdravilišče Thermana kavarnica
Kavarnica zdravilišča Thermana v Laškem. (Foto: Thermana Laško)

Seveda pa vam Thermana še zdaleč ne ponuja samo nakupa ter uživanja pitja zdravilne vode, temveč še druge nepozabne aktivnosti oziroma užitke. Če se torej odločate za aktivne počitnice v toplicah, je ravno Thermana odlična izbira.

Ponudba Thermane je na voljo za ogled na spletu

Če smo nekoč na počitnice v veliki meri hodili na lokacije, ki jih nismo mogli natančneje preveriti skorajda nikjer, razen pri prijateljih, sorodnikih ali znancih, so nam k sreči dandanes na spletu na voljo številne koristne informacije.

 Zdravilišče Thermana ponuja nepozabne užitke
Zdravilišče Thermana ponuja nepozabne aktivnosti oziroma užitke. Če se torej odločate za aktivne počitnice v toplicah, je ravno Thermana odlična izbira. ( (Foto: Thermana Laško, Gloria Koritnik)

Kaj vse vam ponuja Thermana, si torej lahko vsak trenutek ogledate na spletu. Ponudnik vam izjemno natančno opiše vse storitve. Še posebej mikavni so raznovrstni paketi, ki vključujejo ne samo kopanje, temveč wellness, razvajanje v dvoje, odlično kulinariko.

V terme Slovenija radi zahajajo tudi tuji gostje

Vse več vas je, ki raje kot na morje prisegate na terme Slovenija. Čeprav se na prvi pogled zdi, da je na takšni lokaciji na voljo precej manj aktivnosti kot ob morju, pa temu v resnici ni tako. Osebe, ki se vračajo s počitnic iz term, vedo povedati, da so na voljo nepregledne množice storitev in da se ob vrnitvi počutijo bistveno bolj spočite, kot če bi dopustovali na morju.

A v terme Slovenija ne zahajajo samo domačini oziroma domači gostje. Na takšni lokaciji namreč lahko srečamo številne tujce, ki so nad ponudbo v toplicah več kot navdušeni. Ko se na primer naveličajo kopanja v bazenih in masaž, se lahko s kolesom odpravijo raziskovat bližnjo naravo. Ko se vrnejo v hotel, pa lahko uživajo v vrhunski pijači in hrani.

Na potep v dvoje v terme Slovenija

Toplice že dolgo časa niso več namenjene samo starejšim oziroma osebam, ki okrevajo po kakšni lažji ali hujši bolezni oziroma poškodbi. Vse pogosteje v terme zahajajo tudi družine z mlajšimi otroki in celo z mladostniki, ki se radi podijo po bazenih.

Za popoln družinski vikend ali pa oddih v dvoje se odpravite v zdravilišče Thermana Laško

Prav tako pa so terme v Sloveniji lahko več kot odlično pribežališče za pare, ki so se ravnokar spoznali ali pa praznujejo pomembno obletnico srečanja. Na voljo so namreč prav posebni paketi za preživljanje časa v toplicah v dvoje. Kaj vse vključujejo tovrstni paketi in kako se imenujejo, pa si torej lahko kar sedaj ogledate na spletni strani ponudnika.

V isti kategoriji: