Wellness za okrepitev dobrega počutja in zdravja

Skrb za dobro počutje in zdravje je nekaj, čemur bi mogel vsak posameznik posvetiti veliko pozornosti. V današnjem svetu pa je to težko, saj smo preobremenjeni z raznimi dolžnostmi, opravili in skrbmi. Tako smo pod stresom in tudi naše zdravje posledično upade do te mere, da se pojavijo različne težave. Zato je močno priporočljivo, da se od časa do časa vključimo v wellness programe, ki so namenjeni povrnitvi vitalnosti in zdravega telesa. Omenjeni programi so sestavljeni iz različnih aktivnosti, kot so telovadba, meditacija, plavanje, zdrava prehrana in mnogo več. V ponudbi ga imajo različni hoteli, zdravilišča in druge ustanove.

Kaj je wellness?

Tradicija zdravljenja preko wellness-a izvira iz antičnih kultur. Že Grki, Rimljani, Kitajci, Indijci in druge večje in manjše civilizacije so poznale prednosti holističnega zdravljenja. Sčasoma pa so se razni načini holističnega zdravljenja združili z evropskimi inštitucijami za vero, zdravje in kulturo. To je povzročilo, da se je wellness hitro razširil na celotno Evropo od 60. let naprej. 

Wellness razvajanje v Thermani Laško – masaže, Ayurveda, termalni center, energijske točke

Zaradi močnega zanimanja v zdravljenje preko hrane, sproščanja, masaž, meditacije in drugih aktivnosti, so se pojavili različni wellness hoteli in zdravilišča. Tako poznamo številne znane hotele v Sloveniji, kot je na primer Hotel Zdravilišče laško, ki ponuja vrhunske tretmaje z različnimi elementi lokalne in svetovne kulture. 

Paketi za dva v Thermani Laško

Včasih se je najbolje vrniti v naravo, če se želimo izklopiti oziroma začasno oddaljiti od modernega življenja.

wellness paketi za dva za užitek in sproščanje
V Thermani Laško so na voljo wellness paketi za dva, ki so prikrojeni užitku in sproščanju.

Barve in prisotnost narave človeka pomirijo ter odvzamejo stres, ki se v telesu nabira dolgo časa. Če pa si vzamemo oddih s partnerjem, pa je izkušnja veliko lepša. V Thermani Laško so na voljo paketi za dva, ki so prikrojeni užitku, zabavi, sproščanju in izkušnji edinstvenih dogodivščin.

V isti kategoriji: